Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Owszem (ja wczesniej pisałam) ja jako żona osobiscie gdybym spotkała te kobiete osobiście to nie mogłabym powstrzymac sie od smiania z niej, z jej głupoty,że przegrała życie ufając żonatemu,że sie rozwiedzie i to dla kogo.. Smiałabym sie z tego jak wypiał sie na nią mój mąż, śmiałabym sie z jej dalszych problemów i wiecznej samotności bo dziecko to jednak "balast" Miałabym prawo śmiac sie z niej po tym jak przespała sie z moim męzem.

Gość gość
Rany kobieto gdzie Twoja godność? Jak facet zdradza tyle razy to Ciebie nie kocha, zrozum to. Kochający facet NIE ZDRADZA. Masz strasznego faceta, z okropnym charakterem, któremu już nigdy nie zaufasz, po czymś takim. Ja na Twoim miejscu bym się z nim rozstała, bo tutaj czeka Cię z nim tylko cierpienie. Wolałabym żyć sama, lub spróbowała kogoś poznać nowego. Łatwo się mówi wiem, ale przecież to jest playboy, który jak teraz zdradza to i zawsze będzie zdradzał. Tacy się już nie zmieniają niestety. Zawalcz o siebie i nie funduj sobie takiego piekła emocjonalnego. Szkoda życia i siebie. Chcesz już całe życie być zdradzana?

Gość gość
Śmiej się kobieto póki jeszcze możesz. Po następnej zdradzie męża nie wiadomo czy będzie Ci do śmiechu. Jak mężuś taki "atrakcyjny Kazimierz" to kto wie może i jakąś bogata kochanka mu się trafi a, ze Wy oboje tylko na kasę lecicie, to może i on poleci. Oj nieraz Ty jeszcze kobieto zapłaczesz ... wiec śmiej się póki jeszcze możesz ...

Gość gość
To piszcie kim chviibyscje być gdyby ktoś spytał ,ta zdradzona żona od której mąż nigdy nie odejdzie i być w bezpiecznym związku do końca życia ....Czy panna z dzieckiem ,,żonatego,,w wieku 34 lat bez szans na normalne życie ,życie w samotności do końca itd

Gość gość
Każda z nich cierpi . Ale lepiej z kimś niż samemu . Wybieram ,, żonę,,.

Gość gość
tak bo istotne jest to kto zwycięża w bitwie o męża k****erza a nie chodzi o fakt ze zdradził żonę, co za kretynki tu siedzą

Gość gość
wybrałabym bycie z facetem który nie zdradza i nie ma dzieci z innymi kobietami a nie męża który jest ze mną tylko dla wygody bo ma ubrane i ugotowane

Gość gość
autorka zdechnie z metrowymi rogami przy takim mężu, może lepiej powiedz mężowi tak jak inne kobiety które chcą mieć partnera nie ważne jakiego byle by był. Ze może sobie ****ać kogo chce byle by zawsze wracał do domu i problem z głowy

Gość gość
ja nie widzę powodów do śmiechu tylko do płaczu ze mąż ma z inną dziecko ale tu baby bez godności siedzą i ważne byle tylko dopiec kochance bo mąż został zgwałcony siłą i niewinny...

Gość gość
Ale jako żona zwyciężyła.Może i nie śmieje się z tej drugiej ale prędzej współczuję ,żal mi jej bo jej życie bez faceta z upokorzeniem będzie udręka każdego dnia. A mąż być może zrozumieć co zrobił źle i się zmieni.

Gość gość
gość dziś tak bo istotne jest to kto zwycięża w bitwie o męża k****erza a nie chodzi o fakt ze zdradził żonę, co za kretynki tu siedzą dokladnie. masakra jakaś. pocieszać się i uważac że sie ma dobrą i spokojną pozycje przy mężu k****arzu, który jeszcze dziecko zrobił kochance i zdradza wciąż...wstyd mi za kobiety gdy to czytam i żal mi Ciebie autorko....mąż przyrzekł że kocha:D kobity jak wy chcecie być szanowane i kochane, jak takimi zachowaniami dajecie swoje przyzwolenie na k****enie się partnera??jak oni mają być inni, skoro mydlą oczy, używają na prawo i lewo a żonka i tak wybaczy, bo usłyszy że to ona jest miłością życia:D i jeszcze dumna ze swej pozycji, bo wygrała z kochanką....brawo

Gość gość
Żona to w złości wszystko ma prawo być zła na tę kobietę . Uważa że tamta jest gorsza skoro do niej nie poszedł . Teoretycznie. A jeszcze jak mąż się kaja i czuję że żona boi się być sama ...To robi z kobietami co chce

Gość gość
najlepiej to niech autorka da temu mężowi jeszcze d**y na zgodę i niech razem szydzą z kochanki jak ktoś jest głupi to głupi zdechnie

Gość gość
Autorka pisała ża zdradzał z potrzeby ,to był tylko sex w czasie gdy ona ,,nie mogła,, ciąża,poród ,połóg,depresja ,i inne sprawy. On może nie miał złych intencji ,ale potrzeby i to było silniejsze od niego? Nie wiem jednak ci z tą ostatnią kobieta ,może rozkochal obiecał ,moze akurat ta mu się spodobała. Czy sex z potrzeby oznacza id razu babuarza kobiecusrza który się nie zmieni?

Gość gość
Z tego c***isze nie była to wyrafinowana zdrada po prostu ma silne potrzeby i pewnie nigdy nie chciał zranić żony.gdyby nie ciąża ..Nie wydaloby się. Może ta para wcale nie była taka nieszczęśliwa? I teraz winna będzie tylko i wyłącznie ta druga. Oni obydwoje przeciwko niej.

Gość gość
Tak pisze bo jej tak mąż powiedział a ile w tym prawdy to czort wie .

Gość gość
jak się kocha to się nie zdradza a nie teraz 1000 usprawiedliwień jego zdrady i wina tylko na kochanke

Gość gość
Autorce chyba już nie chodzi o miłości..Ale on faceta,męża ,pomoc wsparcie,bycie w parze a nie bycie samotna . Przymknie oko na to i tamto ,tyle lat razem .

Gość gość
baby są tak głupie ze mąż zostaje bezkarny a one biją się z kochanką o faceta która znajdzie potem trzecią i kolejną

Gość gość
A czy autorka biła się o męża? Z tego co pisze autorka to maz się przyznał i nie zamierzal odejść,nie panował walizek . Dała mu wybor. I to chyba ta żona ma więcej godności niż tamta .

Gość gość
to jak ją wybrał to niech w nagrodę da mu d**y sama pisała ze jest dumna ze nie kochanke

Gość gość
Zdradzana zona ma godność? żarty. 25 lat alimentów (gdyby studiowało) szybko ja pozbawi tej niby "godności",jak co miesiąc poleci z konta na tamto dziecko.

Gość gość
Straciła by godność wtedy gdyby go błagała aby jej nie zostawial.

Gość gość
Taki ktoś jak on musi mieć mocny dobry bajer by wyjść z opresji ,mąż powie żonie wszystko byleby wybaczyła ,że tamta to zwykła szmata a ty księżniczka .

Gość gość
Ludzie jak ten gość taki gnój to nie zdziwiła bym się gdyby później próbował to dziecko zabić,otruć i ucieszyłby się gdyby umarlo.

Gość gość
16.17 haha dokładnie :D. Zal.pl jaka głupia jest autorka, za grosz godności Nie ma ze siedzi z playboyem. Niedługo napisze kolejny wątek ,,maz mnie nadal zdradza, nie wiem co robić" :D. Jak oni maja nie zdradzać, nie korzystać jak zonka taka naiwna i wyszystko wybaczy gdy on jej wcisnie kit ze jest miłością jego życia? :D nic tylko korzystać...pewnie on śmieje się z niej w towarzystwie kumpli i opowiada im o swoich podbojach oraz naiwności zonki która łyka jak pelikan jego przeprosinowe słodkie słówka :D

Gość gość
Śmieje to się z ciebie naiwna qrewko w obecności kumpli :D

Gość gość
17.03 do kogo to było? Masz jakieś schizy, widzisz tu kochanki swojego męża czy co? :D :D

Gość gość
Do ciebie to było głupia qrewko ze schizami co się sama ze sobą kłóci na forum :D

Gość gość
Ogarnijcie się.