Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Autorko ty nie jesteś normalna ,każda na twoim miejscu plakalaby,miała depresję,brzydzi ła się mężem .A ty wściekła s się tylko ,że tamta będzie miała z nim dziecko a jedyny problem to majątek i kasa. Bo to żeby ojca nie poznało tamto dziecko to o to ty i twój mąż zadbajcie. Chorzy i podli ludzie z was.

Gość gość
Żona bierze pewnie przykład z tej drugiej,świństwo za świństwo.

Gość gość
Ja bym w zyciu nie wybaczyła... Mąż oszukiwał Autorkę chyba przez dłuższy czas, "wkładał", ze tak powiem w inną, pożądał inną , przytulał się pewnie też itd..Skoro pojawiło się dziecko to wątpię żeby to był jeden czy dwa razy. Więc nie, nie wybaczyłabym. A mąż to może mowić różne rzeczy, to co Autorka chce usłyszec.

Gość gość
A jeśli mu wybaczysz to ja obstawiam tak na 98 %, ze on zdradzi znowu, tacy jak on mają to we krwi. Chyba, ze odpowiada Ci bycie zdradzaną żona to ok, mnie by tam nie odpowiadało, ale moze niektorym kobietom nawet to nie przeszkadza...

Gość gość
Zreszta piszesz jakby cała wina była tej kochanki, a Twój mąż był w tym wszystkim pokrzywdzonym... A niestety Autorko to głownie Twój mąż zawinił bo to on zdradził. Takich pokus czy potensjalnych kochanek może sie trafic wiele, a od faceta zalezy czy im ulegnie czy nie. Jesli tylko by Ciebie kochał i porzadal to by nie zdradzil.

Gość gość
Gościu broni się jak może ,żal tamtego dziecka.

Gość gość
To musi być prowo. Nie ma tak głupich kobiet jak autorka :-(

Gość gość
Bo autorka wierzy że faceci oddzielają sex id uczuć,że z tamta był tylko sex a to żona jest kobietą jego życia

Gość gość
Nie wszyscy tak łatwo oddzielają seks od uczuć, moim zdaniem jesli dochodzi do zdrady to znaczy, ze w malzenstwie jednak cos jest nie tak. A nawet gdyby chodzilo o sam seks, to ja osobiscie tez bym tego nie zniosla na miejscu Autorki bo to ja bym chciała byc kobieta ktorej najbardziej pragnie, ta najpiekniejsza, najseksowniejszą do niego, a jakby uprawial seks z inna to bym nie mogla tego zniesc

Gość gość
mi się wydaje ze są jednak takie głupie kobiety bo nie jeden taki temat czytałam desperacja albo nie wiem jak to nazwać

Gość gość
Zawsze mógł jej ściemnic,że tamta nie do końca mu się podobała,a żoną po 2 ciążach ....Piersi już nie te same,brzuch.

Gość gość
Autorka jeszcze się cieszy że mąz wypnie się na to dziecko ...Bo tak jej mówił.

Gość gość
Powiedziec mężowi ,, kocham,, po tym jak przyznal się do kolejnej zdrady i że będzie dziecko ? Myślę że jest to kobieta silnie zaburzona,która boi się zostać sama i wstydzi się przed ludźmi

Gość gość
To jest taki ty kobiety,dość wrednej i zaborcze jak jeśli już dorwie faceta albo męża. Przecież ich małżeństwo to też wpadka. Natomiast faceci zawsze po zdradzie są mili,przepraszają ,pół roku sielanki .

Gość gość
Wstawiać fotki na FB szczesliwej rodziny tylko po to by dokopać tej drugiej w ciąży ,że nie będzie miała już normalnej rodziny ,ojca dla dziecka ,by płakała...To jest jad w ustach i sercu.

Gość gość
dziś tamta też miała jad w ustach i nawet w dopie, gdy się wypinał mężowi autorki

Gość ksiuncpsycholog
wybacz na pewno tego nie chcial :)

Gość gość
Dobrze robisz autorko, dopiekaj koorffie ile tylko wlezie. :D

Gość gość
Zamiast dopiec mezusiowi to ona tej drugiej. Żenada . Skąd wiesz autorki jak było na prawde

Gość gość
na miejscu autorki byłabym zła na kochankę owszem, ale wiekszy miałabym żal do męża i mu nie darowała tego a autorka ma pretensje tylko do kochanki.... brak komentarza

Gość gość
na pewno mąż autorki się potknął i wylądował w d***e kochanki spuszczając się w niej, to nie jego wina ta zdrada

Gość gość
Jak wy się wyrazacie o kobiecie ,która za chwilę urodzi dziecko ,a wy dupa ,sperma ,ludzie prostaki i tyle

Gość gość
Zamiast dopiec mezusiowi to ona tej drugiej. Żenada . Skąd wiesz autorki jak było na prawde x a jak było? Przecież jej nie zgwałcił tylko sama mu dopy dała.

Gość gość
Jak wy się wyrazacie o kobiecie ,która za chwilę urodzi dziecko ,a wy d**a ,sperma ,ludzie prostaki i tyle xxxxxx To nie kobieta tylko zalana szmata. Kobieta się szanuje i cudzym mężom nie usługuje

Gość gość
a co to za kobieta co robi sobie dziecko z żonatym? dziecko nic nie winne ale ta kobieta tak

Gość gość
Oj łatwo osadzić ,a pan mezulek jak się wyraził ,przyznał się że ja Zbajerowal Ze kocha,że będą razem,że rozwód . Dla niej to nabank nie była zabawa.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste w wiadomości email. http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
kobieta która robi sobie dziecko z żonatym i wierzy w jego rozwody jest bezdennie głupia. Teraz będzie sama z dzieckiem i po co jej to było

Gość gość
Nie ważne co mówił żonaty, ona jest dorosła i ma swój rozum. Nikt jej nie zgwałcił. Chciała pieprzyć się z żonatym i świadomie zaszła z nim w ciążę, więc jest sama sobie winna. Mogła mu powiedzieć, żeby najpierw się rozwiódł to dopiero będzie seks.

Jaki Twoj mezus jest biedny... ojojoj... Dobrze tak tem c*****i i Tobie. Obyscie sie po tych alimentach nie pozbierali. Tego Wam obojgu z calego serca zycze :)