Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
a ja Ci pokazuje różnice ze wolna kobieta ma prawo pieprzyć się z każdym jeśli facet mówi ze jest wolny. Nie musi oczekiwać od takiego oświadczyn bo może chcieć tylko seksu. A facet żonaty obiecywał żonie wierność i powinien pieprzyć tylko żonę. Miejcie pretensje do misiów ze kłamią i nurkują w cudzych kroczach x No to dalej pokazujesz różnicę między kobietą która siebie szanuje a szmatą która pieprzy się z każdym. Miej pretensje do siebie że jesteś nic warta i własne krocze udostępniasz każdemu do pieprzenia.

Gość gość
ja jestem wolna to mogę się pieprzyc z kim chce a mąż jest zajęty i nie kocha żony bo ładuje w inne i jak się trafi lepsza to odejdzie od takiej dewoty

Gość gość
pilnuj swojego misia bo jeszcze jakaś go zgwałci albo się przewróci i wpadnie w jakieś krocze obcej babie przez przypadek. Tacy świeci wasi mężowie ze jak wychodzą z domu to nowej kobiety sobie szukają i wolnych udają x Misia to masz ty raz na jakiś czas a ja mam męża. Ty lepiej pilnuj swojego krocza żeby jakiś pijany miso znów w nie nie wpadł przypadkiem a ty zaciążysz i nie zdążysz go nawet spytać czy jest żonaty mimo to że zanim wpadnie w twoje krocze to błyśnie ci przed oczami ślubną obrączką na palcu prawej ręki.

Gość gość
możesz udawać świętą i sama siebie szanować ale twój mąż ma w d***e twoje szanowanie bo pieprzy inne i to że ma świętą w domu go przed tym nie powstrzymuje. Jakby cie kochał to by nie zdradzał zamiast do obcej baby to do męża miej pretensię czemu cie nie kocha i czy jest z tobą żebyś mu gacie tylko praca i wygody

Gość gość
ja jestem wolna to mogę się pieprzyc z kim chce a mąż jest zajęty i nie kocha żony bo ładuje w inne i jak się trafi lepsza to odejdzie od takiej dewoty x Wychodzi na to że dewotą jesteś ty skoro żonaty nie odszedł od żony mimo to że twoje krocze stało otworem dla niego i krzyczało bierz mnie kiedy chcesz i jak tylko chcesz a jak mu się znudziło twoje krocze to z desperacji bęben ci urósł.

Gość gość
możesz udawać świętą i sama siebie szanować ale twój mąż ma w d***e twoje szanowanie bo pieprzy inne i to że ma świętą w domu go przed tym nie powstrzymuje. Jakby cie kochał to by nie zdradzał zamiast do obcej baby to do męża miej pretensię czemu cie nie kocha i czy jest z tobą żebyś mu gacie tylko praca i wygody x A ty już wiesz że mój maż mnie zdradza bo się nie pieprzę z każdy tak jak ty? Wiesz że mnie nie kocha i że gacie mu piorę a on jest wygodny? Pierze sobie sam. Nie każdy to debil co nie potrafi pralki włączyć. Gdyby mnie nie kochał toby się nie oświadczył i nie ożenił tylko zrobił tak jak ten żonaty z tobą. Wpadł w krocze i zwiał a teraz gada że bęben nie jego bo ty gościnne krocze masz.

Gość gość
może dlatego zdradzają bo nudzą im się takie żony dewoty ale jako kura domowa taka święta to skarb xxxxxxxxx Dlatego właśnie te żony dewoty później się śmieją z kopniętych w zad frajerek, które słuchały gdakania koguta z cudzego kurnika.

Gość gość
mi tam wcale nie szkoda porzuconych kochanek nawet tych ciężarnych. dobrze wam tak. same wiedziały w co się pakowały i jeszcze żonę oczerniały. jakbym była na miejscu takiej żony to jeszcze wyzwałabym kochanicę od najgorszych gdyby próbowała się kontaktować, a jakby przylazła to wypchnęłabym za drzwi ladacznicę.

Gość gość
Ja też bym takiej szmacie na złość robiła. Z mężem bym się nie rozwiodła, niech wychowuje ścierwo samo bękarta i na 100% zadbałabym o to, żeby bękart znał ojca tylko z przelewów bankowych jako alimenty. Nawet jakby podszedł taki bękart na ulicy, to odepchnęłabym go jak bezpańskiego psa

Gość gość
A jakby bękart podrósł, to dowiedziałby się, że ma matkę prostytutkę, która każdemu dopy dawała.

Gość gość
gość dziś No to jeżeli to prawda to oboje jesteście bardzo niedojrzali. Facet Ci przysięgał po czym dla większych wrażeń seksualnych idzie do łózka z kolejnymi kobietami i nawet nie ma odwagi cywilnej żeby to zakończyć i za każdym razem wyręcza się Tobą. Skoro jesteś tak tolerancyjna i wspaniałomyślna to lepiej wykup mężowi jakiś karnet w burdelu. Będzie bezpieczniej, bo bez ewentualnych roszczeń spadkowych, wyjdzie taniej niż alimenty, bo dziewczyny się zabezpieczają a Ty nie będziesz miała roboty ze spławianiem kolejnych kochanek i nie będziesz już musiała starać się w łóżku, tym bardziej, ze widzisz, ze mężowi nie wystarczasz co byś nie robiła.

Gość gość
czekałaś do ślubu frajerko z seksem a mąż i tak cię zdradza z kim popadnie :D byłaś taka szanująca a maz się nie szanuje :D i w różnych pipkach moczy frajerka roku

Gość gość
raczej kochanka tobie na złość zrobiła no nosi dziecko TWOJEGO męża a nie ty jej chyba że ci nie przeszkadza ze Twój mąż ma dzieci po świecie a nie tylko z tobą

Gość gość
14:19 dziecko ma prawo znać ojca zawistna szmato co się na dziecku niewinnym by macica, chcieć to sobie możesz się zesrać trzeba było męża pilnować żeby w innych nie moczył miś

Gość gość
13:52 Jak facet kocha to nawet o zdradzie nie pomyśli wiec pocieszaj się dalej, ja bym z takim mężem nie siedziała dalej

Gość gość
nie jestem niczyją kochanką idiotko j*******a tylko ci tłumacze z boku jaka z ciebie frajerka

Gość gość
czekałaś do ślubu frajerko z seksem a mąż i tak cię zdradza z kim popadnie byłaś taka szanująca a maz się nie szanuje i w różnych pipkach moczy frajerka roku x Do kogo to piszesz frajerko z gościnnym kroczem? Ja nigdzie nie pisałam że czekałam z seksem do ślubu tylko do oświadczyn i musiałam być pewna że face jet wolny. Faktycznie masz z głową coś nie tak skoro nie widzisz różnicy miedzy oświadczynami a ślubem i facetem wolnym a żonatym. Non stop bredzisz o nieistniejących zdradach oraz pipkach moczonych. Z burdelu nadajesz czy jak?

Gość gość
a skąd wiesz ze ja mam gościnne krocze jak juz ci któryś raz pisze ze ja kochanką nie jestem tylko obnazam twoją głupotę? :D musi cie naprawdę mąż zdradzać tylko się wypierasz bo nie toczyłabyś takiej piany gdyby cie to nie dotyczyło

Gość gość
14:19 dziecko ma prawo znać ojca zawistna szmato co się na dziecku niewinnym by macica, chcieć to sobie możesz się zesrać trzeba było męża pilnować żeby w innych nie moczył miś xxxxxxxxxx Zawistna szmata to jesteś ty i zesrać byś się mogła, a twój bękart ojca by nie poznał. O jakimkolwiek kontakcie mogłabyś sobie pomarzyć tylko, a prawo nie zmusi żonatego faceta, żeby zajmował się twoim bękartem. Dostałabyś jałmużnę na konto i paszoł won k***o

Gość gość
zazdrościsz mi ze mogę uprawiać seks z kim mi się podoba a ty jak frajerka trzymałaś cnotę dla męża a on i tak cię zdradza z różnymi? Ja taka głupia na szczęście nie jestem

Gość gość
14:59 Nie jestem niczyją kochanką debilko ale takie są fakty ze g****o masz do gadania tylko Twój mąż bo to jego dziecko a nie twoje i dziecko ma prawo znać ojca wredna kur/wo

Gość gość
14:59 żeby Twój mąż zrobił sobie nieślubne dzieci i żebyś zdechła z tej zawiści na raka peezdy :D do męża pretensje ze dzieci innym zrobił, dzieci nic niewinne mają prawo znać ojca. Nie będą się bez widywania ojca wychowywać bo ty tak chcesz wredny kaszalocie

Gość gość
Gdyby mój mąż zrobił dziecko innej kobiecie to od razu bym się z nim rozwiodła i bym mu powiedziała ze jak chce to niech odwiedza swoje dziecko z kochanką ma prawo swoje dziecko widywać bo to nie moja sprawa ale żeby był też ojcem dla naszych dzieci i ma z moimi kontakt utrzymywać jeśli je kocha. Tak bym zrobiła ja i wcale nie wybielała męża k****a/rza po tym co zrobił. Ale ja jestem normalna kobieta a nie wredne kurw/isko

Gość gość
a skąd wiesz ze ja mam gościnne krocze jak juz ci któryś raz pisze ze ja kochanką nie jestem tylko obnazam twoją głupotę? musi cie naprawdę mąż zdradzać tylko się wypierasz bo nie toczyłabyś takiej piany gdyby cie to nie dotyczyło x Głupotę to swoją obnażasz przyznając się że pieprzysz się z każdym chętnym nawet z żonatym i dzieciatym bo ty faceta nie sprawdzasz wiec masz gościnne krocze w które każdy wskoczyć może. A pianę toczysz sama bo już psychiczne nie wyrabiasz. Wiesz że mas opinię puszczalskiej i stałaś się pośmiewiskiem więc udajesz że ciebie tak śmieszy gdy kobieta się szanuje. Uważaj bo się zaplujesz dajko.

Gość gość
14:59 żeby Twój mąż zrobił sobie nieślubne dzieci i żebyś zdechła z tej zawiści na raka peezdy do męża pretensje ze dzieci innym zrobił, dzieci nic niewinne mają prawo znać ojca. Nie będą się bez widywania ojca wychowywać bo ty tak chcesz wredny kaszalocie xxxxxxxxxx Buhaha ale się wściekło koorffiszcze. Na raka peezdy to zdechniesz ty szumowino, a twój bękart w bidulu wyląduje, a ojca nie pozna, bo żaden facet do bękarta k***y się nie przyzna publicznie. Pewnie cie już jakiś zaraził syfem i zdechniesz niebawem puszczalski kaszalocie j****y. Szukaj bidula dla bękarta hahaha

Gość gość
żeby Twój mąż zrobił sobie nieślubne dzieci i żebyś zdechła z tej zawiści na raka peezdy do męża pretensje ze dzieci innym zrobił, dzieci nic niewinne mają prawo znać ojca. Nie będą się bez widywania ojca wychowywać bo ty tak chcesz wredny kaszalocie xx Wredny kaszalocie a właśnie, że będzie się twój bękart wychowywał bez ojca. Trzeba było dopy żonatemu nie wypinać. Trzymaj bękarta przy sobie, bo jak się tylko zbliży, to od razu się dowie, że ma matkę ku/rwę co każdemu dopy dawała i w ten sposób się na świecie pojawiła.

Gość gość
żeby Twój mąż zrobił sobie nieślubne dzieci i żebyś zdechła z tej zawiści na raka peezdy do męża pretensje ze dzieci innym zrobił, dzieci nic niewinne mają prawo znać ojca. Nie będą się bez widywania ojca wychowywać bo ty tak chcesz wredny kaszalocie xx Wredny kaszalocie a właśnie, że będzie się twój bękart wychowywał bez ojca. Trzeba było dopy żonatemu nie wypinać. Trzymaj bękarta przy sobie, bo jak się tylko zbliży, to od razu się dowie, że ma matkę ku/rwę co każdemu dopy dawała i w ten sposób się na świecie pojawiła.

Gość gość
Autorko ...Twój mąż nie miał odwagi zakończyć romansu z nią? I zasłaniał się tobą? A pomyślałas jak bardzo musiał ją rozkochać ,obiecać rozwód ,mówić kocham by zaciągnąć do łóżka? A potem taka zostawić tak po prostu? Wtedy jest problem ..

Gość gość
Normalny facet powie wprost ,,chodzi o sex,, a głupi s******l zrobi wszystko ,obiecał miłość byleby zamoczyć .

Gość gość
Tak już ci obiecał, powtarzasz się klępo. Sama się przyznałaś, że peerttolisz się z każdym i masz gdzieś czy jest żonaty czy wolny.