Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
16:53- o wiele bardziej jednak winny jest jej mąż. A dlaczego? Bo to mąż zdradził, na kazdego faceta czekają potencjalne pokusy to nie znaczy, że musi im ulegać, prawda? To tak jakby ktoś częstował Twoje dziecka narkotykami i on by wziął, to jednak głownie ono byłoby nieodpowiedzialne, że je wzięło. x A widzisz i tu się bardzo mylisz, bo winny będzie ten, kto dawał dziecku narkotyki.

Gość gość
17:05- no dobra zły przykład podałam bo facet to nie dziecko. Dziecko ma prawo dać się zbałamucić, a dorosły człowiek sam odpowiada za swoje czyny.

Gość gość
Prawidłowo autorko, że mu wybaczyłaś. Teraz idź całuj go po stopach, że zgodził się z Tobą zostać, wyliż mu o***t, xx Od lizania o***tu i całowania po stopach to są takie szmaciska, jak mąż autorki właśnie kopnął w dope, a nie żona hahahaha

Gość gość
patologia a może autorka zostanie matką chrzestna dla tego dziecka? jak będą w trójkącie to nie będzie zdradzał niech sobie ustalą grafik ile razy w miesiącu może bzykać kochanke i tak ma z nią dziecko lepsza swoją kochanka niż jakaś obca

Gość gość
17:03- a skąd wiesz czy nie bedzie tam przychodził mimo wszystko? szczegolnie, że kiedy bedzie odbierał czy przywoził dziecko do tamtej kobiety to będzie miał z nia ciagly kontakt. Ona znów może go uwodzić i jestes taka pewna, ze on znow nie ulegnie?

Gość gość
17.07 sama jesteś patologia

Gość gość
nie, ja nie jestem patologią bo bym z takim mężem nie siedziała

Gość gość
gdyby autorka się rozwiodła to już by sobie takimi rzeczami nie zawracała głowy, czy będzie dalej ****ał kochanke czy będzie dziecko jej odwiedzał

Gość gość
17:07- autorka jest w niego tak zapatrzona ,ze pewnie i na to by sie zgodzila :D

Gość gość
gość dziś 17:03- a skąd wiesz czy nie bedzie tam przychodził mimo wszystko? szczegolnie, że kiedy bedzie odbierał czy przywoził dziecko do tamtej kobiety to będzie miał z nia ciagly kontakt. Ona znów może go uwodzić i jestes taka pewna, ze on znow nie ulegnie? xxxxx Wystarczy, że za każdym razem gdy będzie odbierał dziecko i odwoził autorka będzie razem z mężem, a jak zdzira dalej będzie uwodzić to znajdzie się na nią sposób. Ojciec dziecka w niesie do sądu że widzenia chce tylko w obecności kuratora bo matka dziecka zachowuje się jak typowa prostytutka i namawia go na seks. Może też facet odbierać swoje dziecko w asyście policji jednocześnie zgłaszając molestowanie przez zboczoną matkę dziecka. Ciekawe czy sąd nie odbierze dziecka tak zdemoralizowanej kobiecie? :D

Gość gość
gość dziś nie, ja nie jestem patologią bo bym z takim mężem nie siedziała x ty byś z żadnym mężem nie siedziała, bo żadnego męża nie masz i mieć nie będziesz :D:D:D

Gość gość
mam partnera, ale takiego męża co innej robi dziecko nie będę miała. Wolałabym być singielką do końca życia niż z takim mężem bykiem rozplodowym. Ale rozumiem ze jesteś z tych co muszą mieć męża nie ważne jakiego

Gość gość
wolę mieć męża niż partnera konkubino bez godności i honoru. ja bym z obcym chłopem bez ślubu nie siedziała nawet chwili ale ty się widzę godzisz na wszystko żeby ten chłop tylko koło ciebie był

Gość gość
ja mam inne rozwiązanie, niech autorka założyć mu GPS żeby się jej nie puścił, tak to będzie pilnowany

Gość gość
Wole być konkubiną ci nawet nie myśli o tym zeby mnie zdradzić i o innych kobietach niż cały czas zdradzana żoną z różnymi k*****i. Może dla ciebie posiadanie męża to zaszczyt i wartość sama sobie ale nie dla kazdego

Gość gość
*konkubiną faceta

Gość gość
Przestańcie. On się w życiu nie zgodzi na obstawe żony.

Gość gość
mam partnera, ale takiego męża co innej robi dziecko nie będę miała. xxxx Za to masz partnera, który żonie zrobił dwoje dzieci hahahaha

Gość gość
znowu debilko kochankę zobaczyłaś? :D skoro masz takie paranoję to musi cie mąż nieźle walić w rogi i dymać inne z obrączką na palcu

Gość gość
Przestańcie. On się w życiu nie zgodzi na obstawe żony. x Łaski nie robi, bo inaczej będzie płacił alimenty nie tylko na bękarta, ale i jeszcze na żonę, ślubne dzieci oraz straci przynajmniej połowę majątku.

Gość gość
znowu debilko kochankę zobaczyłaś? skoro masz takie paranoję to musi cie mąż nieźle walić w rogi i dymać inne z obrączką na palcu xxxx Znowu debilko zdradzoną żonę zobaczyłaś? :D Skoro masz taką paranoję to nie ma się co dziwić, że żaden cię za żonę nie chce i tylko a partnerkę chwilową się nadajesz :D

Gość gość
Uważasz że żona będzie go szantażować,w sensie ,,albo jedziemy razem do niej albo wypad,,? Co ty ,to desperatka. Sama nie wiem co bym.zrobila na miejscu żony gdybym mu wybaczyła. Gdyby jechał do dziecka to zazdrość by mnie zzerala ,nie wierzyła bym mu ,że z nią nie sypia...Oj ciężko.

Gość gość
Tak, uważam, że żona postawi taki warunek. Ja własnie tak bym zrobiła, gdybym się zgodziła zostać z mężem po jego zdradzie. wyszedłby sam, to za nim wyfrunęłyby jego ciuchy.

Gość gość
Tak, uważam, że żona postawi taki warunek. Ja własnie tak bym zrobiła, gdybym się zgodziła zostać z mężem po jego zdradzie. wyszedłby sam, to za nim wyfrunęłyby jego ciuchy.

Gość gość

Gość gość
Autorka nic nie zrobi, bo ta sytuacja nigdy nie miała miejsca. To prowokacja

Gość gość
Ale nie taka desperatka . Zamydlil jej oczy to i tym razem zamydli albo postawi na swoim.

Gość gość
Witam serdecznie. Widzę ,że dyskusja trwa. Pisałam wyraźnie ,że maz nie chce jej znać ,czeka na jej *****czy wogole ona wystąpi do sądu o alimenty. Powiedział ,że będzie tylko płacił na konto ,dziecka znać nie chce ani odwiedzać to są słowa mego męża.

Gość gość
17:39 a skąd wiesz ze ja chcę mieć męża? za takiego co moczy w innych to dziękuję nie jestem taką frajerką i kurwą domową jak ty co bierze facetowi brudny majty a w zamian chodzi na boki

Gość gość
bo takich rzeczy się nie wybacza, jak się kocha to się nie zdradza. Potem nie trzeba się zastanawiać czy jak nie pojedzie do dziecka to czy przy okazji kochanki nie bzyknie