Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Docenił po czasie co stracił

Polecane posty

Gość gość

Mój były facet przez kilka lat związku mnie olewał,kłamał,oszukiwał,zdradził dwa razy,koledzy byli ważniejsi,każda próba rozmowy kończyła się w taki sam sposób,kłotnią,jego agresją czy nawet wyzwiskami,potem obwiniał mnie o całe zło i że się czepiam.Wybaczałam kolejne kłamstwa,kolejne wyzwiska,olewanie mnie i nie odzywanie się bo miał "focha",znosiłam jego spotkania z kolezaneczkami ktore były wazniejsze niż ja aż przyszedł moment że miałam dosyc wszystkiego,dosyć kłamstw,krzywd i przykrości które mi robił i go zostawilam.Teraz szaleje i wypisuje jakies brednie,ze kocha,ze żałuję ze mnie ranil i krzywdził,ze chce zaczać od nowa,ze kazdy zasluguje na szanse,ze zrozumial duzo i chce wszystko naprawic.Jak dla mnie to za późno.Dlaczego mężczyzni tacy sa,nie doceniaja i bywaja zwyklymi chamami a jak zostaja porzuceni to nagle chcą wszystko ratować bo zrozumieli swoje błedy.Jakoś nie chce mi się wierzyć w lepsza przyszłość,bo ludzie się nie zmieniaja a ja nie mam siły na kolejne cierpienia.

Gość gość
Zdejmuj majtki czas na pierwszy seks analny skarbie

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co teraz zrobic, co on myśli , co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zawsze tak jest zepo czasie żałują

Gość gość
Mało prawdopodobne że jak dasz mu kolejną szanse to będzie lepiej,może przez chwile tak ale faceta nie zmienisz.

Gość gość
olej typa!

Gość gość
Niech spada typ !

Gość gość
nie powtarzaj tego samego, mojego błędu, nie dawaj szansy, on się nie zmieni...

Gość gość
Ja też dałam szanse i żałuję , nie drap blizn