Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno homoseksualizm to efekt szczepionek? Prawda to ?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie wasza opinia

Gość gość
tak, oczywiście zwłaszcza ten w starożytnej Grecji, średniowieczu itp

Gość gość
Nie wiem. Czytałam bardziej o zmianie dna i metalach, a z tego wynika zaburzona gospodarka hormonalna.

Gość ja_Dyzio
moja dewiza: - gdyby wszyscy wyglądali tak samo i zachowywali się tak samo to życie by było bardzo nudne , wiele stuleci temu nawet hermafrodytom wykuwano w skale postacie z kindybałem i vaginą w jednym ciele , każdego roku w każdym kraju i w każdym narodzie rodzi się minimalny procent takich dzieci, jako hermafrodyty , życzę tym dzieciom aby medycyna pozostawiła decyzję w życiu dorosłym, czy chcą być jako Ona lub On i nie robić żadnych eksperymentów na dzieciach ! - do tej pory mam ślady po eksperymentach medycznych z lat dzieciństwa.

Gość gość
Dyziu, w cywilizowanych krajach już tak jest, nie zostawia się cech tej płci która wypadnie rodzicom albo lekarzom z rzutu monetą tylko zastawia się wszystko jak jest do czasu aż dziecko samo zdecyduje w odpowiednim wieku

Gość gość
Genetyczne pomylki powinny byc leczone dla ich dobra

Gość ja_Dyzio
Ty to wiesz doskonale a teraz spróbuj to samo uświadomić 99 procent polskiego społeczeństwa , że na świat przyszła , że urodziła się Hermafrodyta i posiada 'jedno i drugie' , że jest trochę 'chłopcem' i trochę 'dziewczynką' , że urodziło się 'coś dziwnego' , że na wsi 'popychali przez dwa tygodnie kijem aby sprawdzić co to jest" , żadne społeczeństwo nie jest przyzwyczajone do takich 'urodzin' - jedno na milion , gdzie się rodzi naturalnie 'facet z kindybałem w ogródku' , czyli OBOJNAK i co teraz ?

Gość gość
ja_Dyzio dziś spróbuj to samo uświadomić 99 procent polskiego społeczeństwa , x straceńcza misja Dyziu, zamiast iść z postępem cofamy się w wieki średnie, będzie raczej gorzej niż lepiej