Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu samotne kobiety po 40, ktore nie maja juz rodzicow ani rodzenstwa ..

Polecane posty

Gość gość

..lub nie maja kontaktu z rodzenstwem ? Oczywiscie chodzi o kobiety bezdzietne . Czy postanowilyscie zostac same czy jeszcze szukacie z nadzieja bratniej duszy ? Czy mozna tak zyc bez nikogo bliskiego na swiecie ? Co w razie wypadku , choroby , szpitala ?

Gość gość
Ja tak zyje samotnie i juz nie szukam bo nie wierze w milosc .

Gość gość
Nie poddawaj sie, zawsze dobrze miec choc jedna bliska osobe .

Gość gość
Bo ona leci na dupkow ale z drugiej strony juz sie nacierpiala przez nich

Gość gość
Jestescie dziwne dziewczyny. Brak faceta? Prosze bardzo,ja 40L 186 wzr,95kg szatyn,czysty zadbany ktoremu savoir vivre nie jest obce. Poza tym jestem przystojny i nie narzekam na samotnosc bo moge szybko znalezc kobiete. Pisze zupelnie serio,jest jakas zainteresowana? Jesli natomiast nie,to oznacza ze temat jest zbedny gdyz nie ma zadego problemu

Gość gość
18.42 Tu nie chodzi o to ze nie ma facetow tylko zeby znalezc bratnia dusze, kogos nie tylko do seksu,ale przede wszystkim kogos na rany i reszte zycia .

Gość gość
Ja jestem w takiej sytuacji , ale jeszcze tak nie odczuwam samotnosci bo mam wielu przyjaciol , chociaz jak przychodzi Wigilja ...

Gość gość
Właśnie tu nie chodzi o znalezienie faceta do seksu przystojnego czystego itp.itd. dziękuję panom który mówią ze nie czują się samotni bo mogą mieć każda kobietę. Ja szukam kogoś do życia bratniej duszy nie chce faceta który sypial z tabunem kobiet. Ja jestem po 40stce samotna bezdzietna ale mam rodziców i siostrę z którą utrzymuje kontakt ale fajnie byłoby mieć kogoś bliskiego.

Gość gość
Nie da sie zyc bez ani jedbej bliskiej osoby i nie miec nikogo na swiecie .Trzeba szukac az do skutku .