Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian milo

Potrzebuje Pomoc od dobrych pomocnych osób

Polecane posty

Gość Krystian milo

Witam, Mam do was wielka prośbę, otóż zapoznałem nowa dziewczynę i czuje ze sie zakochałem, chciałbym ja tez rozkochać ale nie zostawić tylko zostać z nią juz do końca życia. Mam tez bardzo smutna sytuacje zyciową niechce tu sie rozpisywac. Zdecydowałem sie tutaj napisać ponieważ bardzo mi na niej zależy, i nie chciałbym ja stracić, szczerze zawsze jak poznam jakąś dziewczynę to muszę robić jakiś błąd nie widząc kiedy... Dlatego zwracam sie do was z prośbą jak by ktos mnie mógł na początku poprowadzić w pisaniu będę bardzo wdzięczny Podam do siebie numer gg 302506

Gość Krystian milo
Jestem na dostępny na gg

Gość gość
Napisz ze pala ci stoij

Gość gość
albo ze masz dużego zobaczysz nie musisz mieć gadane ... :)

Gość gość
Gościu napisz jej to co nam, jesli dziewczyna jest wrażliwa, mądra i wartościowa to zrozumie i da Ci szanse. Nie udawaj kogoś innego i nawet nie próbuj posiłkować sie czyimiś tekstami, żeby ją zdobyć, bo na takich zagraniach szybko się wpada i sam zniszczysz wszystko.

Gość gość
Napisz do niej o swoich zainteresowaniach, zapytaj o jej zainteresowania, jakie filny, książki lubi, co lubi oglądać idp, itd. Pisz a wszystko się rozkręci https://zrzutka.pl/bz5jec

Gość Krystian milo
Tylko widzisz ja jestem prostym człowiekiem i pisze to co czuje, a tu najwidoczniej to wszystko psuje, nie wiem co robię zle czy sie za bardzo narzucam :( Dlatego chciałbym aby ktos z doświadczeniem mi pomógł co robię źle ...

Gość gość
Krystian milo dziś No i dobrze że piszesz to co czujesz, tym bardziej że to są słowa które nie ranią. A z ta pomocą doświadczonych, to i tak nie ma reguły, bo każdy człowiek jest inny i inaczej reaguje. I tu jest własnie sedno sprawy, Ty masz być sobą, jeśli ona Cie takiego polubi to wszystko na dobrej drodze, jeśli nie, to nic na siłę ani udawane, widocznie nie jesteście sobie pisani. Głowa do góry i nie martw się na zapas. Powodzenia :)

Gość Krystian milo
Mam nie za bardzo sytuacje życiowa i chciałbym z kimś juz sie związać na stałe tym bardziej ze zapoznałem dziewczynę która mi sie bardzo podoba wiec zeby nie miec wyrzutów sumienia do samego siebie ze znów coś zle zrobiłem, dlatego zwróciłem sie o pomoc do was ...

Gość gość
Bądź otwarty napisz jej wprost żeby ci smoka obciągnęła ;)

Gość agus gsjw
To na pewno będzie będą dobre relacje po takim tekście

Gość gość
Nie słuchaj tych debili....

Gość kulfon hbhv
Po prostu ze chce sie dostać do jej majtek :D

Gość kongent
Na twoim miejscy załatwiłbym sobe dwie tabletki viagry i bym sie wykazała z iast pierdolić sie w pisaniu

Gość Cruzo
Musisz ja wyczuć nie mozesz mówić odrazu ze ja kochasz itd bo będziesz spalony na starcie, daj jej cukierka ale ze wyczuciem

Gość Krystian milo
Zapraszam do podpowiedzieć na gg 302506 jestem dostępny