Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Chce sie oswiadczyc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Do zyczliwych pan sie zwracam. Planuje sie oswiadczyc. Mniej wiecej znam gust mojej przyszlej narzeczonej. Dysponuje kwota 6000 zl. Czy uwazacie, ze to wystarczajaca kwota na zakup tej blyskotki. Wiem wiem liczy sie intencja, uczucia. Jednak nie chcialbym wyjsc na skapca. Poprosze o opinie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak syarczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za malo skapiradlo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dziewczyna jest bardzo oszcz臋dna, to jeszcze Ci臋 ochrzani, ze tyle wydales zamiast kupi膰 co艣 do waszego przysz艂ego domu Ale odpowiadajac- tak, wystarczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j m膮偶 kupi艂 mi pier艣cionek za 100tys z艂, ale my jeste艣my bardzo bogaci, milionerzy wr臋cz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋cej ni偶 trzy ko艂a bym nie nosilabys chyba 偶e m贸j facet bedzie greckim milionerem. Sam powinienes wiedzie膰 jaki target twoja luba reprezentuje. Mo偶e skoro jednak nie wiesz to si臋 nie ze艅...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eugenia si臋 ucieszy ale i ochrzani, bo jest sk膮pa i nie lubi 艣wiecide艂ek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem greckim milionerem, choc fajnie byloby. Jednak dosc dobrze sobie radze. A dziewczyna nie tylko piekna, ale o cudownym sercu. Raczej skromna powiedzialbym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To daj jej plastikowe g****o bo szkoda kasy a taka si臋 i tak ucieszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie liczy si臋 cena lecz gust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czemu tak nisko oceniles jego dziewczyne hmmmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie liczy si臋 cena a d艂ugo艣膰 pena. Jo艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No wlasnie juz ktos sugerowal plastik moze i gustowny, wy tak na powaznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tej chwili pier艣cionek z bia艂ego z艂ota z tanzanitem kosztuje ok. 2500 z艂 i jest to bardzo 艂adny i stosowny pier艣cionek zar臋czynowy. Tak wi臋c forsy masz wystarczaj膮co du偶o i jeszcze zostanie. Wi臋cej nie wydawaj bo kim by nie by艂a narzeczona - nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Kafe jednym s艂owem jest tak wspania艂e, 偶e przesiaduj膮 tu milonerzy i milionerki :D:P To nie by艂a z艂o艣liwo艣膰, kafe naprawd臋 jest cool..;):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pierdol臋 ! Wystarczy pier艣cionek od 500 -1000 z艂 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki za opinie. Super. Tyle przeznaczylem na ten cel i uznam, ze nie jest skapiec ze mnie. To moj pierwszy raz i mysle, ze ostatni. A mlody nie jestem taki. 40 niedlugo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dostalam za 300 zlotych i czulam sie srasznie nie postaral sie buc,, a na swoje gry ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak Ona juz patrzy na kas臋 w kwestii zareczyn to Ci dobrze nie wr贸zy na przysz艂o艣膰,zawsze b臋dzie ma艂o a ty bedziesz harowa艂 jak niewolnik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pierscionek zareczynowy jest dawany raz w zwiazku. Cudownie byloby gdyby udalo sie ten zwiazek utrzymac po kres starosci. Dlatego warto postarac sie, by byl wyjatkowy, w dobrym gatunku i wartosciowy. Opoaiadala mi kobieta, ze jej babcia w wojne wlasnie takim pierscionkiem zaplacila za leki peniciline dla swej malej coreczki. To skrajny przypadek, ale jaki wyrazisty. To dobrze, ze chlopak chce tak potraktowac te swiecidelko. Mogl przeciez kupic sobie cos ekstra a nie myslec, by na palcu migotal blask.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tanzanit jest pi臋knym kamieniem. Pasuje zwlaszcza jak ona ma szafirowe oczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem kobieta tuz przed 60. I mimo lat pamietam kazdy szczegol zwiazany z zareczynami. Moj piescionek jest pierscionkiem klasycznym i mimo zmieniajacej sie mody jest nadal piekny. I choc go juz nie nosze, bo palce moje nie sa tak szczuple jak kiedys, to na niego czeka mloda 12 letnia dama, by go nosic jak bedzie miala te nascie lat. Czy to nie jest magiczne. A to tylko glupi przeciez pierscionek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno nie kupuj ta艅szego. Skoro masz ju偶 te 6000, to je wydaj. Jak jest skromna, to nie sprawdzi ceny, wi臋c j膮 to marnotrawstwo nie zaboli. Proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G艂upie rozwa偶ania g艂upich ludzi, sorry. M臋偶czyzna daje pier艣cionek na jaki go sta膰, gdy jest bogaty proporcjonalnie do mi艂o艣ci do kobiety, kt贸rej go daje. G艂upia kobieta skomentuje jego cen臋, chyba 偶e jest bogaty a kupuj***adziew. Dawniej nie by艂o obr膮czek, pier艣cionek zar臋czynowy pe艂ni艂 ich funkcj臋, przysz艂e ma艂偶e艅stwo wymienia艂o si臋 pier艣cionkami w czasie zar臋czyn, oczywi艣cie tylko bogaci, dzisiaj daje go tylko m臋偶czyzna, nie wiedzie膰 czemu, bo stawia to kobiet臋 na gorszej pozycji, mo偶e dlatego 偶e dawniej nie by艂o raczej finansowych mezalians贸w, nie mi艂o艣膰 liczy艂a si臋 a zasobno艣膰 szkatu艂y. Wsp贸艂cze艣nie wszystkie dostaj膮 pier艣cionki zar臋czynowe, obr膮czki a ile jest rozwod贸w, mo偶e lepiej skupi膰 si臋 na celowo艣ci zwi膮zku, uczuciach, pewno艣ci wyboru, bo to jest wa偶niejsze ni偶 pier艣cionek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kupno ukochanej kobiecie to marnotrawstwo? Jak tak mozna myslec? Po co w takim razie sluby, zareczyny, po co. Malzenstwo to tez marnotrawstwo. Lepiej samemu wszystko miec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak najbardziej wystarczy. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kupno ukochanej kobiecie to marnotrawstwo? Jak tak mozna myslec? Po co w takim razie sluby, zareczyny, po co. Malzenstwo to tez marnotrawstwo. Lepiej samemu wszystko miec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11:13 Ale czym si臋 na fejsie pochwali jedna z drug膮? Bo przecia nie szitem za tysiaka no we藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No chyba nie cyrkoniami, to dobre dla dziewczyny 18 lat z ktora chodzi siecna dysko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja jakiegos badziewia bym nie nosila, niech sobie sam nosi sknera

Udost臋pnij ten post