Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkri

Maz mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość gośkri

Witam... Prosze niech ktos wyrazi co mysli bo wariuje, popadam w depresje. Jestesmy małżeństwem od 3 lat,ja mam 24 lata maz 28... Mamy dwuletnie dziecko... Miedzy nami jest bardzo zle. Maz za byle co wyzywa mnie od debili, p*zd, k*rw mimo ze go nigdy nie zdradzilam, mimo ze poklocimy sie o naprawdę blacha rzecz on potrafi tak mnie zwyzywac ze płacze codziennie przez niego i nie moge sobie juz z ta sytuacja poradzic.. Byly rozmowy milion razy a on nic sie nie zmienia... Dziecko musi patrzec na jego furie bo on nie umie spokojnie rozmawiać...

Gość gość
Rozwod uzdrowi wasze zycie,powiedz mu otym ;-)

Gość gość
Niebieska Karta.

Gość gość
Brak szacunku innych w stosunku do Ciebie jest zawsze tylko odbiciem braku szacunku Twojego do samej siebie. Także na pewno już wiesz, co powinnaś zrobić.

Gość gość
dlaczego na ciebie wyzywa? a). ma taki charakter i wyzywał cię od zawsze a tobie przestało się to podobać b). od jakiegoś czasu psuje się między wami c) ma problemy w pracy/rodzinie/z kasą/z samochodem

Gość gość
Płacz nie pomoże, mężczyzna pozwala sobie zawsze na tyle, na ile pozwala mu kobieta. Musisz reagować stanowczo , za każdym razem, w każdej sytuacji, która cię dotyka. Jesteś na początku związku, z czasem będzie tylko gorzej. Wyzwiska i upokarzanie to również PRZEMOC, powiedz mu o tym wprost i nie pozwól aby to zbagatelizował. Zagroz mu odejściem, rozwodem, albo, że powiesz o tym komuś, z kim się liczy, a kto nie aprobuje takich zachowań. Jakakolwiek formę wybierzesz musisz zrobić to stanowczo. Z całą pewnością nie ukrywają tego przed światem, zacznij się skarżyć, on nie może mieć poczucia, że to co robi w domu zostanie tylko w czterech jego ścianach. Jesteś krzywdzona i masz prawo o tym mówić i na to się nie zgadzać. Na początku nie będzie łatwo, będzie cię oskarżał o nielojalność, będzie miał pretensje, że wywlekasz wasze sprawy na zewnątrz, wbijał cię w poczucie winy, nie odpuszczaj, zawalcz o siebie. Jeśli tego nie zrobisz , z całą pewnością powiekszysz grono ofiar przemocy domowej. Odwagi masz prawo do szacunku !

Gość sem_Fusce_In
Pabierz Robocop Żre Wypieki

Gość libero_eget_et
Święty Jan Banan Ostatni Szorował Zadem Brud z Kafelków Na Dzwonnicy

Gość laoreet_auctor_imperdiet
Srabierz Jan Srabian Tszeci Robi Ugi-Bugi

Gość feugiat_mollis_est
Srabierz Edward Gierek Pontyfikował Wielkie Nicponie Plebana