Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Szwecji juz polowa kobiet wybiera samotne macierzynstwo, bo stac je

Polecane posty

Gość gość

na samodzielne wychowanie dziecka. Nie chca sie wiazac z mezczyzna, bo uwazaja to za zbedny klopot. Wybieraja sztuczne zaplodnienie. Czy to oznacza, ze przynajmniej polowie kobiet mezczyzna potrzebny jest tylko dla pieniedzy a w Polsce jest tak samo, tylko Polki sa mniej zamozne?

Gość gość
hehe, Polki są bardziej pazerne na seks z byle kim. dlatego tak wiele 16.letnich matek, samotnie wychowujących dzieci. taki klimat! 🖐️

Gość gość
no mniej wiecej sie zgadza autorze. plus dochodzi presja spoleczna na bycie mezatka i posiadanie faceta w ogole- gdyby nie ona, nawet nie spojrzalabym w kierunku zwiazku z mezczyzna, a dziecko i tak chcialabym miec

Gość gość
To połowa kobiet niszczy życie mężczyznom wiążąc się z nimi, wykorzystuje ich!

Gość gość
No właśnie nie d się nie zauważyć, wie wielu kobietom zależy tylko na dziecku a nie na mężczyźnie. I jeszcze kobiety twierdzą, że to faceci je wykorzystują

Gość gość
obie plcie wykorzystuja sie nawzajem, ale prawda jest taka, ze to kobiety daja sobie lepiej rade w pojedynke niz mezczyzni mysle, ze gdyby nie presja spoleczna i roznice w zarobkach miedzy plciami, tak jak w Szwecji co najmniej 50% kobiet na wstepie zrezygnowaloby ze zwiazkow

Gość gość
A co z tym pragnieniem miłości u kobiet? 50% kobiet nie pragnie miłości?

Gość gość
Wiele Szwedek to wyemancypowane lesbijki. Adoptują dzieci albo zapładniają się w szpitalu i żyją kobieta z kobietą lub mężczyzna z mężczyzną. To jest w pełni zaakceptowane.

Gość gość
a jak robilyby Polki, gdyby same zarabiały dużo i nie byłoby presji spolecznej?

Gość gość
Bo szwedki są mądre i wiedzą że facet to swinia, jak żona dostaje ciężkiej choroby się nie może kochać to albo ja zostawia albo albo zdradza , bo sobie nie może poradzić z tym co ma w gościach , a po co mi facet który nie jest dla mnie oparciem? Seks to ja mogę mieć na jedna noc ,gdyby mnie było stać też byłabym samotna matka

Gość gość
Po co się wiązać z facetem na stałe skoro na forum widać że większość zdradza ? Po co mi to ? Żeby prac czyjeś brudne skarpety wysluchiwac zażaleń a później nakryć z kochanką ? Rozumiem szwedki i popieram

Gość gość
gość dziś Otóż to. Tyle, że to nie tylko pieniądze kobiet, ale państwa, w tym mężczyzn...

Gość gość
Teraz facet to zwykły siusiumajtek , który nawet nie jest w stanie zrozumieć że żona po porodzie nie chce seksu , tylko od razu leci na kochanki , i po co kobiecie ktoś taki ? Przecież z takiego faceta nie ma oparcia dla kobiety , po co się wiązać z facetem skoro można od czasu do czasu spotkać się z kolegą na Bara Bara a dziecko wychować samemu bez strachu czy tatuś jest na kurffach

Gość gość
No dobrze, rzeczywiście facetom chodzi o seks i pewnie macie racje, że często zdradzają. Często też nie są oparciem. A czy kobiety są oparciem? Czy są przyjaciółkami dla swoich mężczyzn? Poza tym, skoro fatów nazywacie świniami, skoro nie rozumieją, że kobieta po ciąży czy chorobie nie może uprawiać seksu, to jak nazwać kobiety, które wymagają od facetów tylko pieniędzy a jak facet zachoruje i nie może zarabiać albo straci pracę, to taka kobieta go zdradza albo zostawia i jeszcze zabiera mu zarobiony przez niego dom i dzieci, mimo, że wcześniej dbał o nie ile mógł zarabiając na nie i na kobietę?

Gość gość
Ktoś zadał pytanie czy kobietom zależy na miłości , zależy i to bardzo ale mniej niż 10 % facetów jest gotowa dac bezinteresowna miłość , jak tylko coś się zaczyna sypać w łóżku albo w życiu każdy szuka pocieszenia jak nie w innych babach to w alkoholu albo imprezach , mało który chce porozmawiać z kobieta i naprawić to co się sypie , najlepiej od razu uciec i udać że problemu nie było , dlatego tak wiele kobiet ,które ma możliwość rezygnuje z faceta ,bo w dzisiejszych czasach facet to balast a nie oparcie dla kobiety

Gość gość
Główne tematy zakładane przez facetów dotyczą zdrady albo porzucenia kobiety , większość tematów zakładanych przez kobiety mówi o cierpieniu po porzuceniu lub zdradzie , to mówi wszystko o naszym społeczeństwie , ja sama prawdopodobnie zdecyduje się na samotne macierzyństwo choć mieszkam w Norwegii a nie Szwecji , myślę że kobiety zaczynają rozumieć że tylko my jesteśmy romantyczkami a faceci po prostu szukaja szpary

Gość gość
gość dziś A jaki procent kobiet jest zdolnych dac bezinteresowna miłość? Facetowi zależy na seksie a odpowiednikiem tego u kobiet są pieniądze. Jaki procent kobiet będzie chciało faceta bez pieniędzy? Przypominam, że większości mężczyznom nie przeszkadza to, że kobieta jest biedna

Gość gość
gość dziś O kobiety też zakładają bardzo dużo tematów, że ich facet jest beznadziejny i wolałyby innego

Gość gość
9:30 pudło , mój facet był biedny nie dostawalam na urodziny nawet żadnego prezentu a on zostawił mnie bo zachorowalam na depresję i nie byłam w stanie się kochać , ja jego biedę zaakceptowalam on mojej choroby nie

Gość gość
9:32 takie tematy zakładają głównie tak kochane przez facetów miłośniczki seksu , ktorym szpara wiecznie płonie

Gość gość
Ludzie, którzy nie nadają się do związków nie powinni sie wiązac i unieszczesliwiaqc kogos, więc te naciski spoleczne zeby się wiazac sa bardzo szkodliwe!!!!

Gość gość
Oby polki też było stać

Gość gość
Jakoś im się mocno nie dziwię , w tych czasach lepiej być samej

Gość gość
9:30 , co ty bredzisz wogole facet , znam wielu facetów którzy wymagają dobrej pracy od kobiety , pytają czy ma mieszkanie i samochód , nie chcą zapłacić nawet za głupia kawę na wspólnym wyjściu

Gość gość
Ta głupia kawa kosztuje 10 zł a za 10 zł mam chleb,masło i do chleba na 2 dni .

Gość gość
To po co bredzisz ze kobieta leci na pieniądze skoro to bujda i prędzej to facet leci na kasę

Gość gość
Kolejny argument ze faceci to już naprawdę do niczego się nie nadają , bo nawet już kasy nie są w stanie dac

Gość gość
gość dziś Raczej mniejszość mężczyzn wymaga tego, żeby kobieta miała pieniądze. A to, że nie chcą za wszystko płacic to w obronie siebie, żeby odsiać kobiety, które chcą nasożytować na ich pieniądzach

Gość gość
10:03 to jaka w tym logika ze facet ma pieniądze skoro ona nie może z nich korzystać ? Czytasz czasem te brednie ktore wypisujesz ? Równie dobrze można być z biednym skoro od bogatego nic nie skapnie

Gość gość
Co ty pier....dlaczego mam babie dawać kasę ? Brać to byście brały ale dawać to już niekoniecznie.