Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z tych trzech byłby dla was najciekawszy facet?

Polecane posty

Gość gość

1. Przystojny z twarzy, ale niski 2. Wyzszy, z twarzy nienajgorszy, ale ma okropne zakola, lysine na srodku glowy jak mnich 3. Wyzszy, ma włosy, ale nie za ciekawa twarz Wszyscy trzej w tym samym wieku mniej wiecej 25-31lat

Gość gość
Haha o Chrystusie. 3

Gość gość
Pindole jakie mają A nie pierdoły

Gość gość
Nie wiem jakie mają pindole, nie chodzą nago. Zresztą co mi po pindolu kogoś kto mi sie nie będzie podobac

Gość gość
MAGNETYCZNY, taki zawsze będzie piękny nawet z defektami urody, o pięknie stanowią nie detale a całość jaka tworzą - Seneka. Ale bezsprzecznie tak jak mężczyźni zwracają uwagę na detale kobiecej urody tak kobiety patrzą na piękną sylwetkę, ale liczy sie to COŚ nieuchwytnego co stanowi o pięknie, ten zestaw być może nie pięknych składników ale tworzących piękną całość.

Gość gość
Żadnego z powyższych. Jak mam wybierać kogoś kto mi się nie podoba, wolę być sama. Jak później niby z kimś takim uprawiać seks, jeśli nie będzie mnie podniecał? Wyobrażać sobie, że bzykam się z Dicaprio?

Gość gość
Tu autorka, wiecie mi sie najbardziej podoba ten niski z ladna twarza i ladnymi wlosami. Zawsze dla mnie twarz mezczyzny byla kluczowa. Oczy i usta. Reszta mniej wazna bo bylam z niskimi, wysokimi, grubymi, chudymi, ale kazdy mial piekna twarz

Gość gość
Cytat z Leo już nieaktualny od dawna bo on najbardziej oblesny z całej trójki... Chyba że lubisz takich zapuszczonych to wybacz.

Gość gość
Trzeci

Gość gość
Żaden z powyższych opisów nic mi ciekawego o facecie nie mówi, dla mnie umysł się liczy

Gość gość
Dla kobiet najważniejszy jest wygląd szczególnie twarz