Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszęę

moje dziecko ma poważne problemy psychologiczne

Polecane posty

Gość gość
Zanim traficie do specjalisty już coś można robić. Spędzaj z synem więcej czasu, powiedz że kochasz, że jak będzie miał problem to może się do ciebie zwrócić i nie bagatelizuj tego co mówi a naucz się słuchać. Niby drobiazgi ale to ważne

Gość TradycyjnyOjciec
Najgorsze co moze byc to cackanie sie z mlodziencem to juz nie malutkie dziecko!!!! Kofam Ciem synalku tutu titi ćiaćia ćići.. jestescie chorzy na łeb wszyscy pokolei

Gość gość
TradycyjnyOjciec z takiego wychowania wyrastają niewrażliwi dorośli, tacy jak ty

Gość gość
Dorodny stolec na morde twojego bachora

Gość gość
Nie widzicie, że autorce chodzi o wydębienie L4? Dobrze, że Morawiecki zastąpił Szydło. Ludzie nagminnie biorą L4 bo im się robić nie chce. Zniknęła bo może doszła do wniosku, że za dużo szczegółów podała.

Gość pomóżcie mi proszęę
Nie zniknęłam, umówiłam się już na wizytę u psychologa, najpierw pani chce porozmawiać z nami a dopiero na drugiej wizycie z synem. Wizytę mamy za 1,5 tygodnia. Oczywiście, że ja mogą być tego winna, wiem o tym, dlatego chcę iść gdzieś z tym bo może ja po prostu czegoś nie widzę. Jestem w środku tej sytuacji i nie potrafię być obiektywna. Póki co nie mam zamiaru załatwiać nauczania indywidualnego, myślę, że to nie byłoby dobre dla niego.