Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety sa dla mnie strasznie zlosliwe,bo jestem ladniejsza.

Polecane posty

Gość gość

Ktoras ma podobnie ?

Gość gość
Myślę że to nie kwestia zazdrości. Jesteś marnym trolem. Ot co.

Gość gość
I juz jad sie saczy :)

Gość gość
Ja z kolei zauważyłam, że to te ładniejsze są złośliwe w stosunku do brzydszych. A wywyższanie się już jest nagminne. Ludzie są jednak żałośni...

Gość gość
Ja zaobserwowalam,ze te brzydkie wlasnie tworza koleczka wzajemnej adoracji i kombinuja,jakby tu tej ladniejszej szpile wbic. Nie ma nic gorszego od kobiecej zazdrosci.

Gość gość
Czy ty jesteś jedyna taka ładna w swoim mieście czy jest jeszcze jakaś równie ładna?

Gość gość
Pytanie z godz 11:58 dotyczy rownieź wsi, czyli czy ty jesteś jedyna taka piękna na wsi czy jest jeszcze jakaś również ładna

Gość gość
Uważam ten temat za tanią prowokację nudzącej się, tłustej trollicy. Ładna dziewczyna jest zawsze zadowolona, że jest ładna i nie narzeka, że brzydule jej nie lubią, rozumie je doskonale i nawet się nad nimi lituje. Znam trochę pięknych kobiet i one nigdy by o sobie nie powiedziały, że są od kogoś ładniejsze albo piękne. Po prostu takie są.

Gość gość
Dlaczego niektore osoby nie umieja sie wypowiedziec bez obrazania ? Jakby baby tak tobie dowalaly,to ciekawa jestem,czy bylabys zawsze taka zadowolona.

Gość gość
A co takiego mowia? Moze jestes przewrazliwiona na swoim punkcie.

Gość gość
Pokaż więc zdjęcie piękna paszczurzyco.Może być z zasłoniętymi oczami, i tak będzie widać co i jak. Tak naprawdę jesteś marzycielką, wczuwasz się w role, jak mały chłopiec, który opowiada z przejęciem kolegom zmyśloną historyjkę o sobie w roli głównej i aż sam w nią zaczyna wierzyć.

Gość gość
Cyce pokaz jak maz ladne to se zczepie;-)

Gość gość
Tak naprawdę jesteś marzycielką, wczuwasz się w role, jak mały chłopiec, który opowiada z przejęciem kolegom zmyśloną historyjkę o sobie w roli głównej i aż sam w nią zaczyna wierzyć. x Nie jestem marzycielka tylko dobra obserwatorka i w koncu mam lustro w domu,no nie ? Poza tym twoje wypowiedzi sa przepelnione jadem,zakladam,ze inaczej nie potrafisz. Fot wstawiac nie bede,bo ktos mnie moze rozpoznac,a ja chce zostac anomimowa. Zakladam temat i pytam,czy ktoras ma podobnie,a tu fala hejtu.

Gość gość
No dobra, wierze ci. Jesteś piękna jak Charlize Theron (z twarzy) i Joanna Krupa (z sylwetki).

Gość gość
Nie mozna tutaj napisac,ze jest sie ladnym,bo wyleja babska na ciebie wiadro pomyj.Zaden cud,ze w realu jak dopiero zobacza jakas ladna laske to tak dowalaja.Az strach wyjsc z domu.

Gość gość
Z twoich postow wynika,ze musisz byc niezle sfrustrowana i zakompleksiona,majac w sobie tyle jadu 🖐️

Gość gość
Poza tym wygląd jeszcze nic nie mówi o osobie ;)

Gość gość
No ja jakoś potrafię powiedzieć, że jestem ładna. Jestem ładniejsza od większości koleżanek z pracy i nigdy nie uświadczyłam złośliwości. Uroda to nie wszystko, a właściwie uroda nie znaczy nic. Dorośniesz, zrozumiesz.

Gość gość
Pewnie sa zlosliwe bo jestes wredna, nie ladna.a znam takie ktorym sie wydaje ze sa ladne i zeby sobie poprawic samopoczucie obsrywaja inne

Gość gość
Jesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem na to to jest z tego nie da spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możesz dodać do koszyka i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Jesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możeJesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możeJesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możeJesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możeJesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możeJesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możeJesli chodzi o twoja samotność to aaa mam nadzieję że Ci to pomoże co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą systemu Windows XP i nie tylko w Polsce i za granicą uda A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy zagwarantować poprawnego działania sklepu pod jej kontrolą A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ci

Gość gość
gość dziś No ja jakoś potrafię powiedzieć, że jestem ładna. Jestem ładniejsza od większości koleżanek z pracy i nigdy nie uświadczyłam złośliwości. Uroda to nie wszystko, a właściwie uroda nie znaczy nic. Dorośniesz, zrozumiesz. x A gdzie ja niby napisalam,ze uroda to wszystko ? To ciesz sie,ze nikt tobie nie dowala,jak stwierdzasz,ze jestes ladna.Ja tu tak napisalam i juz posypaly sie hejty 🖐️

Gość gość
No i ten watek jest najlepszym dowodem na to,jakie baby potrafia byc ;) Same sie kompromitujecie :)

Gość gość
Ja na brzydsze od siebie nie zwracam w ogóle uwagi, co za bzdura.