Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwiazywanie problemu

Polecane posty

Gość gość

Hej wam. Mam 20 lat z moim facetem 3 lata. Zakochałam sie będąc nastolatka. I jakby od razu wpadłam z nim w związek. Było fajnie dla mnie ale tez bolało bo on ciagle odpowiadał o byłej i robił mi sprawdziany na zazdrość. Cieżko z zaufaniem do niego, przez te wszystkie jego bajery. Jeśli sie z czegoś tłumaczy to w styczniu jest pierwsza wersja tego co sie wydarzyło, w maju druga a w następnym roku następna wersja. Po prostu nie mam podstaw by mu ufać w tych sprawach. Z reszta mu ufam. W naszym związku króluje zazdrość, brak zaufania i kłótnie ze względu braku porozumienia. Ogolnie czuje sie z nim dobrze, mamy jakieś plany. On tez ma zaburzenie osobowości. Trochę cieżko bym miała to wszystko zaprzepaścić... wczoraj dowiedziałam sie cos o czym nigdy nie wiedziałam. Moj luby na początku związku zdradzał mnie... Zabolało mnie to bardzo i czekałam na swoją relacje która zawsze była wybuchowa. Teraz miałam wyjeb*ne i czuje do niego obojętność. Nie mam zamiaru zrobić mu nawet jazdy o to,bo po co. Zastanawiam sie tylko czy mam odejść czy zostać. Nawet czekam spokojnie z rozmowa która mam z nim przeprowadzić na ten temat. Rozmowe definitywna decydująca o końcu lub dalszym życiu razem. Co radzicie?

Gość gość
Odejdz, na co jeszcze czekasz.