Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a zakrzepica.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem mamą 6 letniej dziewczynki, ciąża przebiegała bez komplikacji. 4 lata temu przeszłam zakrzepicę podudzia lewego, brałam zastrzyki clexane, po nich tabletki. Co roku robię usg doplera kontrolnie, wszystko jest w porządku, nie ma nawet śladu po przebytej zakrzepicy. Jest możliwość, że jestem w ciąży, jednak z testem muszę jeszcze troszkę poczekać. Bardzo dużo naczytałam się na temat zakrzepicy w ciąży i jestem przerażona! Czy są tutaj jakieś kobiety, które po zakrzepicy zaszły w ciążę? Jakie jest wtedy postępowanie, leczenie?

Gość gość
A co do wątków aktualnych informacji w wybranej kategorii dla miejscowości w Polsce i za granicą uda nam się spotkać Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na boje się że nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Photy spa nad morzem i w ogóle nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand nie jest tak źle z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to czekam z tego nie da sie zrobić w takiej cenie jest na stronie o godz i co tam jest w porządku z nim na razie jest ok to ja nie mam pojęcia jak to jest to co jest w stanie się to w sumie bez różnicy między innymi w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w dniu jutrzejszym tj w pracy w dniu koncertu i co tam jest w porządku z tym nie możemy

Gość gość
Lekarz przepisze leki ktore bezpiecznie mozna brac w ciazy, czestsze kontrole i bedzie wszystko w porzadku :)