Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ekogroszek cena za worek 2018

Polecane posty

Gość gość

Ja zawsze od 5lat kupuje ekogroszek z tej strony http://allsh.net/taniwegiel Wysokokaloryczny ekogroszek, i bardzo niski poziom popiołu, prawie wcale go nie ma po 7 dnaich co jest mega osiagami. Czekam zazwyczaj do 5dni na transport w paletach, przywozi kurier czyli wygoda!!! Naprawde polecam jaki ekogroszek polecacie 2017

Gość gość
jeśli chcesz sprawdzić więcej ofert to zobacz na stronę gielda-paliw.com - tam masz zbór wielu ofert z ekogroszkiem, a ceny bardzo ciekawe :)

Gość romka881
Skład Kup Pan Wyngiel ma tani ekogroszek . Sprawdzaliście już ich ofertę? Myślę, że już czas rozejrzeć się na runku póki ceny są jeszcze względne. Ja od nich kupowałam w zeszłym roku i w tym też gdzieś za miesiąc zamawiam.

Gość MarekLimczuk
Jeżeli zależy Ci na naprawdę dobrej jakości węglu workowanym to sprawdź ofertę hurtowni KGM która moim zdaniem właśnie taki posiada i to w dobrej cenie. Przede wszystkim wysoka wartość opałowa, niewielka wilgotność i ilość popiołu poniżej 4%. My zaufaliśmy im już przed przednim okresem zimowym i mogę śmiało powiedzieć że było warto. Kocioł chodzi sprawnie, popielnik czyszczę co 2 tygodnie, a przygotowana frakcja i wysuszenie na najwyższym poziomie.