Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokaze Penisa na skejpie

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam ,, posluszny jerzy,,

Gość gość
kaleka

Gość gość
Ale maczuga chce go !!

Gość gość
mikro penis :(

Gość gość
Chcialabym go poczuc w kroku , az mi sie cos zrobilo , zrobilabym dla ciebie wszystko Kocham Cie !!!

Gość gość
masz konkurencje

Gość gość
Zapraszam do rozmowy :*,,posluszny jerzy,,

Gość gość
Cale zycie o takiej maczuce mazylam naprawde Kocham Cie

Gość administracja obsługi
Tu administrator. Pańskie IP jest w trakcie namierzania.Wskazuje na to iż wiadomości deprawujące zostają wysyłane prawdopodobnie z Wielkiej Brytanii. Dajemy Panu możliwość usunięcia powyższego ogłoszenia ktore w myśl panujących zasad moralności jest niesmaczne i buwersujące. Dajemy Panu czas 15minut lub odpowiednie organy zostaną powiadomione na terenie Kraju w którym obecnie Pan przebywa.

Gość gość
Sram na administracje dorodny stolec wam na morde :D

Gość gość
Dzien dobry redakcjo,tu jerzy K. dobrze usune tylko nie wiem jak mam to zrobic? Prosze nie zglaszac tego bo bede mial problemy:( nawet nie mam gdzie do was napisac bo nie ma tu nic takiego gdzie moge napisac do redakcji. Tylko zartowalem i wcale nie chcialem nic pokazywac bo tak naprawde nie mam co ,poza tym stracilem prace i dodatkowe problemy spowoduja ze wpadne w klopoty pienienzne. Prosze mi pomoc usunac to i juz nie bede robil tego wiencej i przepraszam. Mam tez matke schorowana i jakby sie dowiedziala to by cos moglo sie jej stac bo ma juz 89lat w lutym. Prosze mi pomoc usunac ten temat i juz naprawde nie bede pisal nic. Przepraszam jerzy K.

Gość gość
15:36- kochana redakcjo to nie ja pisalem o tej godzine wyzej. To jakis oszust chce mnie wpędzic w problemy. Wlaśnie zaraz wyłącze kabel z komputera od internetów żeby nie bylo ze to ja cos niestosownie pisze a ja nic przeciez nie pisalem to co wyzej. Z wyrazami szacunku jerzy k

Gość gość
Dorodny stolec na redakcje co oni sobie mysla jest chyba wolnosc slowa , pozatym gdzes musze stolca oddac :)

Gość gość
Masz slicznego Penisa , dzekuje za pokazanie mam nadzeje ze jeszcze go zobacze :*:*

Gość gość
Jeszcze zobaczysz nas zobaczysz :*:*

Gość gość
Jak by moj maz takiego mial , bardzo bym go kochala

Gość gość
Ale masz piekny i duzy narzad :*

Gość gość
Potrzebuje Cie naprwde jestes wspanialy

" Cie administracja obsługi dziś Tu administrator. Pańskie IP jest w trakcie namierzania.Wskazuje na to iż wiadomości deprawujące zostają wysyłane prawdopodobnie z Wielkiej Brytanii. Dajemy Panu możliwość usunięcia powyższego ogłoszenia ktore w myśl panujących zasad moralności jest niesmaczne i buwersujące. Dajemy Panu czas 15minut lub odpowiednie organy zostaną powiadomione na terenie Kraju w którym obecnie Pan przebywa. " Ale bzdura:P.Nie zalogowanych komentarze mogą by usuwane tylko przez administratorów:P.

Gość gość
Zapraszam na Skype pokazuje , jak na razie wszystkie Panie byly zadowolone z pkazu :)

Gość gość
Jestem ci ogromnie wdzeczna , za pokazanie tak dorodnego ptak , bede do Ciebie czesto zagladac :*

Gość Maggi1212
Jerzy nie spodziewalam sie ze taki z ciebie mitoman. Dziewczyny gora 11cm.! Najpierw kamerka skierowana na pokoj goscia slychac ale nie widac, sapie,a potem wyskakuje zza kamerki i trzepie tą małą marchewke ledwo z pod piwnego brzucha widoczną,wydaje przy tym dziwne odglosy jak jakis jeżozwierz,nie jestem pewna ale chyba bąka puscil bo cos zrobilo PRRUUKK.. spuscil sie centralnie w kamerke potem szybko sie rozlaczyl a za minute na skype napisal mi wiadomosc ze prosi o przeslanie payU 25zlotych albo zglosi na prokurature wyludzenie!!!! Skandal jakis:(

Gość gość
Niesluchajcie tej ,,Maggi,, nieprawda mowila ze nalerze tylko do niej , zebym zadnej nie pokazywal na skejpie co innego mowial teraz co innego pisze , a jednak to prawda ze blondynki wszystkie takiesame , chlon kobieto i w cale nie jestes ladna !!!!

Gość gość
Ale piekny Ptak ale bym ci loda zrobila ^:*

Gość gość
Jeszcze kiedys mam nadzeje ze pogadamy na skypie bylo przemilo :*:*

Gość gość
Piekny Ptak :)

Gość Maggi121212
Szatynką jestem ty podły onanisto ze świrklańca. Dziwne ze wszystkie Panie (co jest fake bo sam sobie piszesz) pisza o Twoim „Ptaku” kobiety zauwaz nie używają takiego słowa jak „Ptak” sam sobie to wymysliles:)

Gość gość
To nie moj , moj jest poterzny , naprawde zapraszam na Skype , same drogie Panie zobaczycie