Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego najlepsi faceci są zawsze zajęci?

Polecane posty

Gość gość

Czemu tak jest?

Gość gość
Niektórzy najlepsi faktycznie, ciało, osobowość:), inni tylko bogaci:P i to zdradzający, więc nie najlepsi:P

Gość gość
Nawet jakby nie byli zajęci to i tak by cię nie chcieli.

Gość gość
To prawda, jak jakis wydaje sie byc normalny to zawsze zajety. Zostaja tacy, ktorych nikt nie chce, bo cos jest z nimi nie tak.

Gość gość
Nie wszyscy najlepsi lub ci dobrzy są zajęcie!! To po pierwsze!! Po drugie zależy jak kto rozumie najlepsi czy dobrzy!! Dla jednych dobry czy najlepszy może oznaczać jaki kto jest w łóżku czy jaki kto jest męski czy też przystojny. Dla innych kobiet zaś te słowa oznaczają Charakter osobowość czy stosunek do kobiet. Jedne kobiety chcą się tyko zabawić inne szukają czy potrzebują uczuć stabilizacji.

Gość gość
Tak samo jak towary w sklepie, nie? Brzydki, dziwny, zwichrowany psychicznie, biedny, niezaradny itp. znaczy wybrakowany i chętnych brak. Pytanie, kto jest właścicielem fabryki. Co z kontrolą jakości. I dlaczego takie wybraki są wypuszczane z taśm produkcyjnych ku swojej udręce. Nikt sobie nie wybiera kim jest. To jest wyrok.

Gość gość
CDN Sam jestem wolnym facetem nigdy nie szukałem kobiety do zabawy czy flirtu czy romansu, ale nie wiem czemu jakoś zawsze trafiałem na właśnie takie. Lub też na te który potrafiły naciągnąć faceta na wydatki czy koszta. Jeśli ktoś raz drugi czy nawet trzeci zawiedzie się. To później bardzo trudno komukolwiek zaufać i to się tyczy i do kobiet i do nas facetów.

Gość gość
to wiesz ile by musiało byc aborcji?? ile dzieci rodzi sie chorych? albo ile zabójstw pozniej, bo cos z dzieckiem jest nie tak w pózniejszym wieku...wiec ludzie to nie sa jak towary w sklepie, bo towar w sklepie mozna wyrzucic, a człowieka nie! Najwyzej jest sam do konca zycia, ale sobie zyje - cieszy sie przyroda, słoncem, pozywieniem, ale sobie zyje.

Gość gość
ta, sobie żyje, jak samotny lwy na wybiegu. Lwy w ZOO mają smutne oczy. Ale sobie żyją...Życie za wszelką cenę? Po co?

Gość gość
a no jak tak uwazasz? to moze zapytaj sie ich czy nie chcą np juz zdechnąc?? ;)

Gość gość
A jak chcą, to co, podasz im zastrzyk? Ciele z dwiema głowami też chce żyć. Przyroda jednak jest okrutna. Wybiera tylko najlepsze rozwiązania. To dlatego zwierzęta w tym ludzie czują niechęć do osób genetycznie odmiennych, dziwnych. Mamy to wbudowane w DNA. I takie osoby są odrzucone przez stado, na marginesie. Ale sobie żyją...

Gość prawi 121
bo debile lubią sex dlatego zostają ojcami w wieku 18 lat ,., Obejrzyj sobie warsaw shore,.,. Im slabszy tym szybciej kopuluje

Gość gość
Jak patrzę na znajomych to dziwni są samotni. Np. bardzo gruba koleżanka, która zawsze taka była, jest panną, choć 40 dawno minęła. Wygląd, ale też cechy charakteru, jeżeli są wadliwe czy zbyt odmienne, to działają odstraszająco. Co ciekawe, dziewczyny zawsze tępią brzydkich chłopaków, lekceważ ich, natomiast wśród chłopaków nie ma to znaczenia kto jest brzydak a kto nie, liczą się inne cechy. Tak samo z dziewczynami, brzydka jest tępiona przez chłopaków, natomiast dziewczyny akceptują takie, bo i tak sie z nią nie zwiążą. W tym wypadku mówię o wyglądzie. Z charakterem jest podobnie. Inteligencja i inne cechy. My n to nie mamy wpływu, los decyduje kim jesteśmy i jakie jest nasze życie.

Gość prawi 121
a samiec alfa przebiera towar , obraca go 1000 razy zanim zakupi ,.,. Tymczasem ten towar moze juz zejsc i wtedy nie zdąży z zakupem., samiec beta za to wyznaje zasade potwór nie potwór , ale ma otwór ,.,. Bierze towar pierwszy z brzegu

Gość gość
prawi ty bedziesz tu dalej siedzial do renty i walil do obrazkow co mozesz wiedziec o zwiazkach?

Gość prawi 121
ja tylko zwracam uwage jak jest

Gość gość
Nie zawsze najlepszy jest zajety i nie zawsze zajety to najlepszy. Nie wszystko zloto co sie swieci! Autorka ma parcie na zajetych znaczy zakazany owoc itd.

Gość gość
To nie jest prawdą, po prostu tego zajetego nigdy nie poznasz tak do konca, stad na pierwszy rzut oka wydaje się być normalny.

Gość prawi 121
ja nie twierdze ze wszyscy kawalerowie to samce alfa ,.,.., Chodzi mi jedynie o to ze wiekoszsc kawalerów ma wyższe IQ od debili z warsaw shore ja sobie mierzylem IQ i wynik 127 mam ,.., niby nic szczególnego , ale wlasnie gdbym mial IQ =92 to pewnie juz dawno mialbym dziewczyne .,,.

Gość gość
Ja bym powiedzial jeszcze inaczej. Mezczyzna nadajacy sie do zwiazku i zakladania rodziny mniej ma partnerek bo nie marnuje swojego dna na nieadekwatne kobiety natomiast ten nienadajacy sie do zwiazku kopuluje co chwile. Dzis niestety rowniez dla kobiet, kobiety nie nadaja sie do zwiazkow stad porzadni mezczyzni nawet sie nimi nie interesuja a co najwyzej ci co chca tylko seksu. Stad tyle samotnych matek itp.

Gość prawi 121
bo kobiety są naiwne podejdzie do nich pajac naopowiada bajek o wielkiej milosci i one to połykają jak pelikany,., Natomiast olewaja goscia ktory nie wciska im kitu i nie snuje glupich opowiesci .,,. Ale wiec maja na to na co zaslugują

Gość gość
Bo kiedy porządne kobiety wychodziły z jakaś inicjatywa to wy puszczalyscie się z bad boyami, którzy zagadują do każdej to i do was zagadali. Bo zawsze czekacie na gotowe i nie wyjdziecie z inicjatywą, a zagadują tylko *****cze i dresy, więc robicie za jednorazowy zlew na spermę, a w tym czasie fajne dziewczyny coś inicjują i podbierają wam fajnych facetów.

Gość prawi 121
mnie na przyklad posiadanie dziewczyny nie interesuje , bo juz za duzo w zyciu przeżyłem i wiem ze baba mi sie nie oplaca na portalach randkowych nigdy sie nie zapisywalem .,,. Jedynie musze zyc po swojemu .,,

Gość gość
Inteligentna kobieta jak jest wolna i ma obok siebie fajnego mezczyzne to normalnie jak czlowiek zagada zamiast marudzic " poczekam az sam mnie zauwazy w tlumie i zaprosi na randke, sam sie domysli gdzie chce isc itd." prawi 121 Ale wiec maja na to na co zaslugują Xxx Raczej maja to co chcialy ale wszystko ma swoje konsekwencje i nic nie jest idealne.

Gość prawi 121
ja ostatnio piłem alkohol 2 lata temu

Gość gość
ja ostatnio srałam w majty jak miałam 3 lata :) :)

Gość gość
Jest tyle samotnych matek, bo faceci sa nieodpowiedzialni i szybko sie nudza, lby wyprane przez p****le i inne dziwactwa. Nie nadaja sie do zwiazkow.

Gość gość
Bo lecicie tylko na wyluzowanych roochaczy, którzy do was zagadaja i mieli wiele partnerek, zostajecie same z dzieckiem, bo gdy spokojny, fajny chłopak was mijał to zero inicjatywy. Nawet sie nie usmechnelyscie.

Gość gość
hehe :)