Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0CzesciowoZaintrygowany0

Chamstwo Kobiet na Portalach randkowych

Polecane posty

Zakładom sobie konto na jednym z portali randkowych kilka razy pod rząd (wyłudzanie darmowego premium) i zauważyłem pewna zabawna zasadę... Ogromna większość dziewczyn gdy napisać do nich zwyczajnie ... ODPYSKOWUJE! I nie mam tu na myśli nawet szablonowych wiadomości typu "hej" - Tylko nawiązanie do ich opisów- w wielu przypadkach potrafiły odp nawet dosłownie "o co sie przyp*****lasz" .. żeby było śmiesznie przodują w tym dziewczyny wyglądające najbardziej "niewinnie" i skromnie- właściwie 100% odp od wyglądających w taki niepozorny sposób wręcz kipiało chamstwem- jedyne sensowne i kulturalne osoby to były solarki ze zdjęciami z dyskotek ;) Jest też pewna zasada którą zauważyłem! Kiedy pisze do ukrainki- niemal zawsze odp jest pozytywna lub najwyżej brak odp- nie trafiło się z ich strony jeszcze nigdy chamstwo- Niech że się najlepiej panie wypowiedzą skąd to takie emanowanie oborą w przestrzeni publicznej? w SZCZEGÓLNOŚCI od dziewczyn lubujących sie w opisywaniu siebie jako ciche introwertyczki i artystki ;)

Zastanawiam si ę tez czy kolejnych kont nie zakładac na innych miastach i sprawdzić czy ta zasada panuje w całym kraju ;)

Gość gość
Nie wiem, w życiu nie napisałam chamsko na portalu do nikogo No, do jednego, który wyjechał od razu z jakąś plugawa fantazją

Gość gość
bo te szmaty sie chca tylko dowartosciowac tam lub znalezc sponsora

Gość gość
Na portalach randkowych kobiety szukają modeli do związku daj spokój z kobietami.

Gość gość
Bo kobiety są chamskie i nie wychowane

Gość gość
tak to prawda na portalach one szukaja jakis najprzystojniejszych najbogatszych ogolnie top topow bo w realu twierdzily ze kazdy im za brzydki to reaguja flustracja spodziewaly sie ze jak zaloza profil to beda pisali do nich same modele a one beda przebieraly zeby wybrac najprzystojniejszego i jechac do nieg na majorke a tu pisze jakis brzydal to ziona jadem

Gość MATKISZMATKIi
TAK WYCHOWUJĄ MATKI-POLKI

Gość gość
a po kija szwendasz się po takich durnych portalach? jak chcesz dziewczynę znaleźć to szukaj na zywo a tak to sam się w takie internetowe govna ładujesz

Gość gość
MATKISZMATKIi dziś Nie. Tak wychowują media.

Gość gość
Bo usłyszaly od napalonych mężczyzn jakie one są piekne dlatego szukaja przystojniaków wyżej srają niż d**e mają!

Gość gość
Napisz z konta przystojniaka cześć d**eczko idziesz się ****ać to zobaczysz jaka będzie zainteresowana

Gość gość
ukrainki sa mile bo szukaja stalego pobytu

Gość gość
Ale jestem k***a piękna zobacz moje wyretuszowane fotki nad którymi pracowałam 10h loffcciaam was przystojniaki cmok cmok xd ^^ xD

Gość gość
potwierdzam: Narzekają że nie ma na portalach żadnych "fajnych kolesi" a ze swojej strony prezentują zachowania jak u troglodytów

Gość gość
a czego sie spodziewales??????

Gość gość
same wymagajace ale od siebie nic norma

Gość gość
Na portalach randkowych nie masz czego szukac. Tam laski mają całkiem zaburzone poczucie własnej atrakcyjności przez photoshopa i napalonych debili, którzy wielbią je pod niebiosa. W realu szukaj dziewczyny, a portale zostaw w spokoju. Na portalach musiałbyś wyglądać jak bóg to przeciętne użytkowniczki zwróciłyby na Ciebie uwagę.

Gość gość
To prawda wrzuciłem foto przystojniaka to same zaczeły do mnie pisać.

Gość gość
Potwierdzam :/ sa chamskie wredne i roszczeniowe :/ pomijajc fakt ze czesc z nich potrafi doslownie od razu pytac cie o zarobki czy samochod (y) na rokse poszly

Gość Marek

Panowie to prawda co piszecie.I to można sprawdzić tworząc fikcyjny profil ze zdjęciem modela.Dużo się na to łapie i słodzą takiemu.Wtedy nic im nie przeszkadza,nic o nim nie wiedzą a proponują od razu spotkanie i podają numer telefonu.A im są starsze tym są gorsze.Ja ze względu na zdrowie(wypadek)zacząłem z 10 lat temu przygodę z portalami randkowymi i powiem że mimo ubytków w pamięci co było dla mnie krępujące to naprawdę spotkałem wiele atrakcyjnych dziewczyn i naprawdę super kulturka u nich.Rozmowa w knajpce przy kawie,herbacie,piwku,winku.Potem spotkałem moją byłą.Też piękna kobieta nie patrzyła na moje problemy ze zdrowiem ważne było dla niej jakim jestem człowiekiem z tym że mimo problemów po wypadku pracowałem i miałem rentę to nie tak że taki facet zupełnie bez perspektyw a zdrowie mi się polepszało.Ale cóż nie wyszło też z mojej winy bo jak było za dobrze to ja się nie umiałem zdecydować na formalizację związku i w końcu ją straciłem.Ale do sedna.Jestem ponownie na portalach randkowych typu sympatia i badoo i teraz w tym wieku jak mam prawie 39 lat to jest okropne a jestem tam z powrotem już ze 4 lata i same księżniczki z tym że teraz podbijam w większości do rozwódek i dzieciatych.Sam mam córkę jako kawaler.Ale teraz to jakieś z ich strony hamstwo kulturalne.Odpowiedź w stylu:Żegnam(a nawet się nie przywitała),spadaj,blokowanie dając na czarną listę(no bo jak możesz do takiej księżniczki)to jest żenujące.Tego nie było wśród tych młodszych.Ba nawet jak spotka się tam koleżanki z liceum stare panny to też oburzenie.Widzi mnie na ulicy to fałszywie się wita i uśmiecha a jak napisałem na portalu randkowym cześć to w odpowiedzi:Powodzenienia:>A to może na ulicy jak mi mówi cześć to ja też mam powiedzieć powodzenienia?Bo to też zagadywanie do mnie też sobie pomyślę że mnie podrywa.Panowie nie rezygnujcie nigdy ze swoich partnerek z myślą że może znajdziecie ładniejszą,że nie wiecie czego chcecie,że nie wiecie czy kochacie.To błąd,bo wasza partnerka,która was kochała odejdzie i do was nie wróci i będziecie cierpieć a te ...iszcza na sypatiach i badoo szybko wam dadzą w kość i przypomnicie sobie o waszych byłych że nie były takie złe że was kochały ale będzie już za późno.