Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dojrzały mężczyzna i dwudziestolatka.

Polecane posty

Gość gość
CuteDolly dziś x Szkoda, że nie moge dac Ci lajka :) Staram się o serce młodszej dziewczyny, a Ty taką odpowiedzią dajesz nadzieje :) Pozdrawiam

Gość gość
Gerontofilia

Gość gość
znacznie młodszymi kobietami interesują się tylko niedojrzały mężczyźni którzy szukają pocieszenia omijać jak najdalej staruchów

Gość gość
takie zwiazki byly od zawsze BA kiedys np przed wojna na zwiazki rowisnikow patrzono jak na jakies zaburzone

Gość Ciekawa99
Gość dziś 18:00 Zle cos rozumiesz. Moj narzeczony jest dojrzaly i nie mozna stwierdzic ze jest cos z nim nie tak tylko dlatego ze jest ze mna a jestem od niego o 18 lat mlodsza. Mieszkamy ze soba juz 2 rok. Nasze rodziny nas akceptuja. Staramy sie o dziecko. Nie mozna rezygnowac z milosci bo po prostu komus cos sie nie podoba. Serce zawsze wygra.

Gość gość
Masz szanse. Zreszta najlepsze zwiazki sa gdy mezczyzna jest.starszy o conajmniej te 10 lat. Pewny siebie, dojrzaly, zaradny gotowy do powaznego zwiazku.

Gość gość
bzdury opowiadasz na związek rowieśników patrzono z akceptacją tego nie można powiedzieć o związku z dużo starszym mężczyzną

Gość gość
dziś Bzdury! najlepsze są związki jak partner jest w wieku partnerki lub starszy max 3lat. Związki z dużo starszymi mężczyznami często się rozpadają.

Gość gość
taki związek się rozpadnie prędzej czy później potem będziesz żałować najlepsze są związki z rówieśnikami

Gość Ciekawa99
gość dziś No wlasnie... Czesto sie rozpadaja ale nie zawsze. To jak bedzie wygladal zwiazek zalezy od nas a kazda osoba jest inna

Gość gość
Mężczyzna w tym wieku który szuka młodszej jest niedojrzały, mamisynkiem, zaniedbany, ma łysinę, szuka młodej do seksu.

Gość gość
Młodszy może być dojrzalszy emocjonalnie, bardziej ogarnięty życiowo, uczuciowy niż dużo starszy mężczyzna to zależy na kogo się trafi.

Gość Ciekawa99
gość dziś Teraz to obrazasz wszystkich dojrzałych facetow. Moj jest starsz o de mnie o 18 lat nie jest mamim synkiem nie ma lysiny i nie zalezy mu na sexie oraz dba o mnie.

Gość 17:57, pozdrawiam i trzymam kciuki! Ciekawa, popieram! :) mojemu do mamisynka daleko, łysinki brak. Heh. Właściwie uważam, że wiek właściwie nie gra roli. Liczą się uczucia, wzajemny szacunek, zrozumienie i rozmowa. Przecież i młodzi równolatkowie mają szansę na wspaniały, trwały związek i mogą stanowić przykład. Każdy ma swój gust, upodobania i zasady.

Gość gość
Odczepcie sie od autorki. Kazda kobieta ma prawo byc szczesliwa ze starszym dojrzalszym mezczyzna! Zreszta im mezczyzna starszy tym lepszy.

Gość gość
Im starszy mężczyzna tym gorszy takie są fakty

Gość Ciekawa99
To w takim razie nigdy nie bylas ze starszym mężczyzna. Ja bylam z mlodszym teraz jestem ze starszym i to byl najlepszy wybor w moim zyciu

Gość gość
Będziesz żałować za kilka lat

Gość gość
Czego będzie żałować? Nie znasz ich i nie wypisuj bzdur.

Gość Ciekawa99
Nie znasz nie oceniaj...