Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiadomość na fb

Polecane posty

Gość gość

Hej, wysłałam bardzo osobista wiadomość facetowi. Od tamtej pory ma ona status ,,wysłana" ale nie mam potwierdzenia dostarczenia. Czy to możliwe ze np on ją usunął bez przeczytania? Moze zablokował mnie? Czy moze ma jakis filtr? Bo nie wyświetla mi sie jego nazwisko w aktywnych znajomych, ale gdy wejdę w nasza rozmowę to wyświetla sie aktywny teraz lub kilka minut temu. Nie moge mu jej wysłać kolejny raz, bo on mnie chyba faktycznie olał . Zna sie ktoś na tym?

Gość gość
Nie odczytal.

Gość gość
Może cię zablokował. Albo wylal że znajomych.

Gość gość
A wczesniej jakie mieliscie relacje ? Olewal Cie?

Gość gość
To dopiero początek znajomości, ale zawsze odpisywał, zwykle pisał pierwszy, a tu od dwóch dni cisza i jeszcze ta wiadomość.

Gość gość
Nie wiem, cos ustawił żeby nie widzieć Twoich wiadomości, albo wywalil Cie ze znajomych. Może juz nie jest zainteresowany, pewnie już inna bajeruje i ma Cie w d...e. Po facetach wszystkiego można się spodziewać... Przyzwyczaj się. Nie pogrążaj się i nie pisz nic, olej go tak samo

Gość gość
Wlasnie o to mi chodzi, czy na fb można ustawić ze nie dochodzą wiadomości. Nie usunął mnie ze znajomych. Bardziej wygląda mi to na jskas blokadę, a nie znam sie na tym

Gość gość
może ma dużo wiadomości jednocześnie i jeżeli jest weekend to może być zajęty i nie czytał wszystkich wiadomości. Jeżeli imprezuj np. Dużo wiadomości mógł otrzymać np. z okazji imienin lub urodzin jednocześnie od wielu użytkowników.

Gość gość
Odezwał sie. Napisał ze mial jakiś problem z Messengerem. Mnie sie wydaje ze po prostu w weekend nie mial czasu dla mnie, a dzis, gdy juz skończyły sie imprezy postanowił sie odezwać. Jakby nie mógł z fejsa napisać..

Gość gość
00.48 tez mi się tak wydaje. Chociaż pewności nie masz... Wiesz, on może nieć wiele opcji, pisać z innymi. Traktuj go na dystans i zobaczysz co będzie w następny weekend...