Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wyraża facet, gdy...?

Polecane posty

Gość gość

co waszym zdaniem wyraża facet, gdy całuje stopy swojej dziewczynie?

Gość gość
Ze jest zbokiem od stóp

Gość gość
dlaczego zbokiem? Nie uważasz, że wyróżnia w ten sposób dziewczynę, uważa ją w ten sposób za wspaniałą, wyraża swoje oddanie, w pewien sposób wywyższa ją ponad siebie?

Gość gość
Uważam że ma oblesny fetysz. Nic więcej.

Gość gość
dlaczego obleśny fetysz? uwielbienie stóp ukochanej dziewczyny kojarzy Ci się tylko z fetyszem? A jak wielbi jej ramiona, tyłek, czy uda, to już jest lepiej?

Gość gość
Tyle że jest fetyszystą i fascynują go, podniecaja kobiece stopy. A co myślałas, że pada jej do stóp jak sługa uniżony, bo ją ubóstwia jak Kleopatrę? :classic_cool:

Gość gość
tak, wielbi się stopy tylko bardzo fajnych dziewczyn, kobiet, które mają w pewnym sensie władzę nad facetem. Takiego hołdu nie składa się byle komu. Piszę to jako facet.

Gość gość
gość dziś i tu się bardzo mylisz, że takiego "hołdu" nie składa się byle komu. Wystarczy poczytać ogł. fetyszystów biorą co dostaną, obojętny im wiek, wygląd, wykształcenie, itd. Dwa dla nich to nie hołd, tylko zaspokojenie popędu jaki mają do kobiecych stóp. W przełożeniu tak jak dla większości popęd do typowego seksu, to też większośc facetów jak ma okazje to zakisi ogóra łącznie z prostytutkami

Gość gość
nie bardzo. Jestem facetem i wielbiłem stopy tylko kilku dziewczynom ( dokładnie trzem), które na to zasłużyły. Było to z mojej strony wyrazem pewnego hołdu dla nich.

Gość gość
i co?

Gość gość
Lał hołd no z***biscie. Po co dopisujesz jakąś bzdetna ideologie do fetyszu który w moim mniemaniu jest oblesny?

Gość gość
I teraz mam ich Stopy odlane z gipsu u siebie w gablocie

Gość gość
gość dziś Jestem facetem i wielbiłem stopy tylko kilku dziewczynom ( dokładnie trzem), które na to zasłużyły. X Najs :D X Było to z mojej strony wyrazem pewnego hołdu dla nich. X Hołd? A z jakiego to powodu, bo chyba nie dla boskiego manicure..;)

Gość gość
możecie się śmiać, bo teraz jest tendencja do tego, żeby wszystko wykpić. Fascynowałem się tymi dziewczynami nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim mentalnie, psychicznie. Były ważne w moim życiu.

Gość gość
Ble.

Gość gość
widzisz, na konkretne argumenty potrafisz odpowiedzieć prostackim ble. To jest poziom rozwydrzonego bachora, którym pewnie już od dawna nie jesteś z racji wieku.

Gość gość
Po prostu mnie to brzydzi. I nie muszę naprawdę nikomu się z tego tłumaczyć nikomu. Chcesz to sobie nawet brudne giry liz ze smakiem.

Gość gość
ale ja nie liżę brudnych gir, więcej, nie jestem żadnym fetyszystą o którym piszesz. Opis fetyszysty, który podałaś, kompletnie do mnie nie pasuje. Nie jaram się stopami kobiet bez względu na ich wygląd, wiek właścicielki itd.