Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pożyczka dla firmy

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu osoby, które brały pożyczkę na firmę? Mam małe przedsiębiorstwo, istniejemy już na rynku od 3 lat. Chciałbym wziąć pożyczkę, żeby trochę rozwinąć skrzydła. I tutaj pytania do osób, które brały. Gdzie warto, a czego unikać?

Gość Aniaklklklk
DO AUTORA TEMATU Wielce Szanowny Panie Pomylił Pan fora dyskusyjne bo to forum jest tylko i wyłącznie dla kobiet.

Gość Doradca Kredyt Market
Dzień dobry, inwestowanie w rozwój firmy jest nierozłącznym elementem efektywnej działalności biznesowej. Osoby prowadzące biznes od min. 2 lat, mogą skorzystać z pożyczki na rozwój firmy w Kredytmarket.com. Kwota, jaką oferujemy to 10-50 tys. zł na okres 3-6 m-cy. Oprocentowanie wynosi jedynie 9,5% w skali roku. Cały proces jest elektroniczny, szybki i bez konieczności dostarczania dokumentów. Decyzja dostarczana jest w ciągu 15 min, a środki przelewane są po 2 dniach na konto wnioskodawcy. W celu zyskania szczegółowych informacji zapraszamy do naszego kalkulatora kredytmarket.com

Gość gość
tak tak, Kredytmarket ocalił mi skórę :D dzięki temu, że udzielili mi pożyczki i nie musiałam czekać na rozpatrzenie mojego wniosku kilka miesięcy, mogłam spłacić faktury i rozwinąć swoją firmę. system ratalny również jest bardzo klarowny