Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola_11

kurtka na zime dla dziewczynki , gdzie kupić ?

Polecane posty

Gość jola_11

Jak w temacie. Nie mam czasu chodzić po sklepach i szukać bo pracuję po 10 godzin dziennie. Mam 5 letnią córeczkę , orientujecie się gdzie mogę kupić fajne ciuszki? Interesują mnie przede wszystkim kurtki ale też bluzki czy spodnie.

Gość aabuenaa
Może poszukaj w sieciówkach? Jest sporo fajnych i znanych marek, które sprzedają przez internet :) Wtedy nie musisz nawet ruszać się z domu bo zamówienie przychodzi do domu :)

Gość gość
sieciowki są spoko bo przynajmniej jakośc ubranek jest ok no i oczywiscie wybór ogromny

Gość ollamolla
Ja na przykład preferuje sklepy z odzieżą typowo dziecięcą gdzie ubranka są kolorowe, dostosowane do wieku dziecka. Co do konkretnych firm to ja najczęściej zaglądam do 5.10.15 :)

Gość gajagaja
To fakt, 51015 to jedna z tych marek które mają ubrania dla dzieci i jeszcze dbają o ich wysoką jakość. Ja ostatnio tak obkupiłam w tym sklepie syna, że następne zakupy planuję dopiero na letnich wyprzedażach :)

Gość jarzebinkaa
Dzięki za odpowiedzi :) Właśnie zajrzałam na ich stronkę i faktycznie mają wiele ciekawych rzeczy i to jeszcze po promocji ( nawet do 70 % ). Na pewno kupię tą kurtkę bo cena baaaardzo atrakcyjna https://www.51015kids.eu/kurtka-dziewczeca-3a3303. Jak Wam się podoba :)?

Gość gość
fajna :)

Gość gość
ja teraz poszukuje pilniem niestety w wielu sklepach są albo byle jakie kurtki albo drogie ://

Gość balika45
Zerknij do 5.10.15. bo widziałam, że do 25,09 mają okazje mega na swoje urodziny na nową kolekcję jesień-zima 50% taniej. Super okazja na tanie zakupy. Zerknij na: https://www.51015kids.eu/urodziny , wybór duży, a nowa kolekcja czyli same modne produkty.

Gość gość
Niestety kurtki kupuje się dużo wcześniej. Ja kupiłam swojej młodej na koniec sierpnia jesienna kurtkę w reserved za 40zł, zimowa kupię na wyprzedażach miedzysezonowych w październiku/listopadzie tez pewnie za 50-70zl. Robię tak co roku i sporo oszczędzam.