Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już naprawdę dość.

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch dni jestem chora. Gorączka, ból głowy, kaszel i brak sił. Dziś jeszcze mam wolne ale jutro muszę iść do pracy. W domu dwoje maluchów po grypie więc nie poszli jeszcze dziś do przedszkola. Poprosiłam męża, żeby wziął sobie dzień wolny, bo naprawdę fatalnie się czuję ale nie . Poszedł do pracy i jeszcze powiedział, że zostaje godzinę dłużej co w tej sytuacji jest naprawdę nie fajne. Poprosiłam najstarszego syna żeby z nami został ale rano stwierdził, że idzie do szkoły bo ma fajny trening. Mogę jeszcze zadzwonić po naszą opiekunkę ale nie bardzo mam już pieniądze w tym miesiącu, bo leki i dużo nadprogramowych wydatków. W sobotę na obiad zrobił dzieciom frytki w niedzielę był mac donald. A ja poprostu z chęcią zjadłabym zwykłego rosołu. Dlatego od dzisiaj dość, niech każdy dba o siebie, bo robię wszystko za wszystkich a jak potrzebuję pomocy to zostaję z tym sama.

Gość gość
Nie przesadzaj. Frytki zrobił, maka przywiózł czyli obiad był. Są tacy, co by nawet kanapek nie zrobili i jeszcze Cię opieprzyli, że chorą udajesz.