Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość moich sasiadow

Polecane posty

Gość gość

Ci ludzie codziennie kilka razy budzą moje 7 miesięczne dziecko, rzucaja czyms o podloge, biegają, skaczą, stukaja mlotkiwm. Nie. Nie mogę tam isc i zwrócić uwage bo mamy napięte stosunki, juzkilka razy nas porzadnie zalalali i po tamtych akcjach sa śmiertelnie oburzeni ze zglosilosmy to do spółdzielni. :(

Gość gość
Ja też mam dość swoich, mają dwuletnie dziecko, które bawiąc się rzuca czym popadnie, kilkanaście razy na dzień drze mordę na cały regulator, w nocy też się często zdarza. Chodzi spać między 23 a 24 zawsze przy tym przez godzinę drąc ryja. Ja muszę wstać o 5 rano, wieczorem chcę poczytać książkę, obejrzeć film. W spokoju!!!

Gość gość
Dlatego my budujemy dom, oszczedzamy na czym możemy ale za rok wyprowadzamy się z tej piepszonej szuflandii. Nienawidzę mieszkać w bloku.

Gość gość
Uroki mieszkania w bloku. Całe szczęście mieszkam w domu. W bloku mieszkałam 2 lata, nigdy więcej.

Gość gość
Mam maly domek iza plotem sasiad otworzyl baze ciezarowek, naprawiaja ,myja, spawaja,przeklinaja, nie maja zadnego kanalu czy odplywu na scieki wszystko robia pod golym niebem. Wszedzie maja uklady i co im zrobisz,zagrozili mi zemsta jezeli cos bede drazyc. Tak domek przestal byc azylem.

Gość gość
ojć uroki bloku. nie mam dzieci, ale mam sąsiadów głośnych. i mam dość. działa na zasadzie pare dni spokoju i dawaj muzyka głośno albo krzyki przez parę dni upierdliwe a zwrócenie uwagi nie działa totalnie.