Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weerronika

Tapety w domu ?

Polecane posty

Zastanawiam się nad zakupem tapety do salonu . koleżanka mnie namawia , ponieważ mówi , że obecnie tapety nie mają dużo wspólnego z tymi starymi , które miały tylko jeden i ten sam motyw . Nie jestem jednak do końca do tego pomysłu przekonana . Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? Czy opłaca się inwestować w tapety czy może lepiej uzbierać pieniądze na coś innego ?

W takim razie koleżanka ma dużo racji. Dawniej tapety były moim zdaniem mało estetyczne. Zresztą sama pamiętam, bo u mnie w domu było kilka takich i najchętniej w ogóle bym na nie nie patrzyła. Teraz to co innego. Mnie osobiście bardzo podoba się to, że tapety są relatywnie tanie, ale nie odbija się to na jakości. Wiadomo, że są różne sposoby na to, aby udekorować sobie salon czy inne pomieszczenia. Niektórzy decydują się na przykład na obrazy, ale te lepsze elementy kosztują sporo gotówki. Natomiast tapety to sposób tak naprawdę dla każdego, ponieważ jest on dostępny na każdą kieszeń. Moim zdaniem śmiało możesz w to zainwestować. Zresztą kup sobie jakiś wzór, przetestuj i zobaczysz czy ci się podoba. Ja co do swoich tapet to jestem zadowolona, są ładne, wybierałam wzory z mężem i naprawdę fajnie się prezentują nawet pomimo upływu czasu. Ale to każdy ma gust inny, dlatego najlepiej sprawdzić jak to się mówi na własnej skórze i potem wybrać

macie rację moje drogie, teraz tapety wyglądają rewelacyjnie! polecam sklep https://www.forhomestudio.com/ nie tak dawno kupiłam tam najwyższej klasy tapetę na flizelinie w jakości fotograficznej. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że będzie to tak eleganckie a dużo pieniędzy to nie kosztowało :-) Z tego co czytam, to te tapety są bardzo wytrzymałe, na razie mam je już kilka miesięcy i do tej pory nic się nie dzieje. Mam nadzieję, że tak będzie już cały czas, na pewno aspekt dekoracyjny jest spełniony w 100%

Nejt: Spokojnie, ja swoje tapety mam już ponad rok i także bardzo dobrze wyglądają, jak jest dobry materiał, to inaczej być nie może

Gość gość
Na pyszczku se zrob tapete wystarczy;-)

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i wskazówki . Szczerze mówiąc to przekonaliście mnie do tych tapet , a co do tapety na twarz , to nie zaprzeczam , że też korzystam z makijażu :p

Gość gość
Z tapetami mniej kosztów, są takie jednokolorowe, że ściany wyglądają jak pomalowane

Gość gość
W Castoramie jest duży wybór tapet, można zrobić remont taniej niż gładzie albo regipsy i nie ma tyle kurzu, sprzątania

Mam bardzo zbieżne opinie co do Waszych, też mam u siebie tapety w salonie i w pokoju dziecka i jestem jak to się mówi happy bo nie wydałam dużo mamony na to wszystko, a efekt jest naprawdę szałowy

Gość Magdalena Więch
Pewnie, że tak moim zdaniem tapety w domu wyglądają naprawdę rewelacyjnie. Sama zamawiałam do siebie w sklepie https://www.homehome.pl i sprawdzają się rewelacyjnie.

Gość unravel
ja się nie mogę nadal przekonać do tapet choć wiem że wracają do łask. mimo wszystko wole gładkie ściany a że wybrałam cudny odcień o nazwie Kwiat Rozmarynu który znalazłam w kolorach świata duluxa to mi zupełnie wystarcza i żadnych tapet nie potrzebuję :)

Gość gość
Albo jednak fototapety, coś w takim stylu - https://tapetuj.pl/category/fototapety Również uważam, że pod względem wizualnym można tak uzyskać coś genialnego, ale w każdym przypadku wymaga to dopasowania odpowiednich rozwiązań. To że każdemu może podejść inne, to już całkiem odmienna kwestia.