Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet woli meżczyzn w swoim wieku a nie starszych

Polecane posty

Gość gość
A stary jest, czy mlody?oczko.gif x Starość zaczyna się w wieku 60-65 lat, więc młody.

Gość gość
Czyli wg Ciebie 59latek jest mlody, a 60latek juz stary?? Swiat nie jest czarno bialy, sa szarosci... 50 latkowie sa raczej w srednim wieku. Choc jak juz sie trafi fajny facet po 50stce, to mlodsi przy nim wymiekaja, bez dwoch zdan.

Gość gość
A to co za bzdura...

Gość gość
To nie jest zadna bzdura, a najprawdziwsza prawda. Przystojny mlody facet nie ma szans przy przystojnym starszym facecie, bezdyskusyjnie. Mlody mu moze stopy lizac :)

Gość gość
59-latek mnie nie zainteresuje

Gość gość
mi się wydaje że właśnie wolą starszych - znałem tylko 2 przypadki o związkach rówiesniczych ,ale nie wiem co było z nimi potem.

Gość gość
To nie jest zadna bzdura, a najprawdziwsza prawda. Przystojny mlody facet nie ma szans przy przystojnym starszym facecie, bezdyskusyjnie. Mlody mu moze stopy lizac X Taaa, jak dziadek Viagry użyje :P

Gość gość
Tez mnie kreca starsi, w zasadzie tylko starsi.

Gość gość
Z rówieśnikiem byłam tylko jako 18-latka. Potem już młodsi.

Gość gość
16:54 no i co z tego, dzieciaczku? Co twoj inteligentny inaczej komentarz wniosl do dyskusji? Tylko sie osmieszyles/as ;)

Gość gość
baby lecą na forsę,jak się ma i te 60 lat to taki dziadek z szufladą zamiast zębów bedzie bzykał lepsze lale niż przystojny wysoki ale biedny 18latek. Baba widzi w starszym facecie tylko dojną krowę i parasol ochronny,w młodszym tylko iebadełko buchaja. Tak samo jak facet szuka do małżeństwa nieurodziwej ale zaradnej co sie zajmie rodzina i domem a na boku najgłupszego pustaka z wyglądem wampa w celach wiadomych. 34latek.

Gość gość
To, że niektóre dziewczyny/ kobiety podniecają starsi. Czytać nie potrafisz?

Gość gość
Dziadek nie zakumał, że w tym wieku czas do okulisty, bo już zmiany starcze :P

Gość gość
Liczy sie w tym wszystkim tez doswiadczenie, we wszystkich dziedzinach :) co kobietom po jakims golawasie, ktory o niczym nie ma pojecia?

Gość gość
Akurat. 60 to już pozamiatane, żadna nie chce parzyć ziółek ani robić okładów :P

Gość gość
Liczy sie w tym wszystkim tez doswiadczenie, we wszystkich dziedzinach usmiech.gif co kobietom po jakims golawasie, ktory o niczym nie ma pojecia? X Młodzi akurat dużo wiedzą i sporo potrafią. Po co komu problemy z erekcją i ryzyko zawału w trakcie? Starzy niech się grzeją przy piecu.

Gość gość
Młode, ładne męskie ciało wygrywa ze zwisłym, przyjemnie się do takiego przytulić.

Gość gość
Ciało może i wygrywa a rozum nawet w zawodach nie staje :D ja tam wolę się dobrze z człowiekiem dogadywać

Gość gość
Młodzi akurat dużo wiedzą i sporo potrafią. a co tutaj umieć i potrafić? Nie róbcie z seksu wielkiej filozofii - włóz wyjmij wytrzyj ot i wszystko:) Za moich czasów były tylko świerszczyki i gazetki z pink pressu na których sie człowiek szkolił teraz młodzi maja internety,brazzersy i inne xhamstery. Tylko głąb by przy tylu ilosciach darmowej lektury nie nauczył się. Jesteście rozpieszczonym zidiociałym pokoleniem srajfona,za moich czasów jak sie miało 18 lat to już chłopak znał obługę kałasznikowa w wojsku a wy jedyne co potraficie to poierz aplikację na srajfona albo zaloguj mnie na fejsie:)

Gość gość
Młodzi akurat dużo wiedzą i sporo potrafią. a co tutaj umieć i potrafić? Nie róbcie z seksu wielkiej filozofii - włóz wyjmij wytrzyj ot i wszystkousmiech.gif Za moich czasów były tylko świerszczyki i gazetki z pink pressu na których sie człowiek szkolił X I własnie dlatego wybieramy młodych. Zacofaniu dziękujemy :P

Gość gość
a co tutaj umieć i potrafić? Nie róbcie z seksu wielkiej filozofii - włóz wyjmij wytrzyj ot i wszystko usmiech.gif x Z takim podejściem to dziadek za duzo nie pociupciał :P

Gość gość
a potem łazi taki partacz po internetach i wypisuje, że żona kłoda i zimna

Gość gość
ale jesteście prymitywne :O wszystko do seksu sprowadzacie, pisałam o normalnym codziennym życiu i rozmowach a nie filozofii wkładania.

Gość gość
tepi jestescie i tyle - i tak większość z was skończy zadowalajac sie zwykłym prostym seksem a partnera wcale nie bedzie miało jak z żurnala - potem co najwyzej założycie tutaj kolejny temat by sie wzajemnie popiesciochać i popompować:) Nie róbcie z seksu wielkiej filozofii - i tak większośc z was nigdy go nie dostapi nawet w najprostszej formie.

Gość gość
Z takim podejściem to dziadek za duzo nie pociupciał jezyk.gif oj pociupciał pociupciał i to niejedną - ja sie z tymi przemysleniami oczywiście nie zdradzałem bo wiadomo - lepiej głosno nie mysleć. Ale tutaj mogę i powiem wam jedno - robicie z prostych normalnych rzeczy filozofię. Za dużo tego gooooofna oglądacie, tych telesrowel,na srajfonach za dużo srajbuka, sradooo a i tak wiekszosci żalicie sie tutaj jacy jesteście nieszczęsliwi i sfrustrowani że nie macie seksu i związku jak na filmie romantycznym? Czemu? bo życie zyciem a głupi film to tylko głupi film:) A Johnny Depp jeszcze zarobi jak kupicie z nim plakat i będziecie jechac z palca przed nim.

Gość gość
gość dziś pudło - nie mam żony i chyba mieć nie będę. Za dużo chwastów dookoła i ciężko znależć tą jedyną stokrotkę. Lepiej być samemu niż z byle kim.

Gość gość
Kobiety mogą sobie woleć jak mają <25 lat. Później to co z tego, że ona woli jak faceci wolą <25 lat. Uśmiałem się jak 26 latka była oburzona jak nazwał jak facet ją nie pierwszej młodości. Prawdę jej powiedział. Od 25 roku kobiety się starzeją i brzydną i tym samym zaineresowanie nimi spada z każdym rokiem. Były już badania i zainteresowanie kobietą peakuje około 23-24 i potem to jest równie pochyła.

Gość gość
Nie sluchajcie tego tepego stulejarza, ktory twierdzi, ze kobiety po 25 sie starzeja. To jest czlowiek z wypranym mozgiem, ktory twierdzi, ze 25 latka to stara baba a facet 50 letni to dziadek. Tylko jakis frustrat moze tak pisac, ktorego jedyna rozrywka jest fapanie pod papierowe kobitki, o seksie on pojecia nie ma. Zreszta tutaj jest taki dyzurny troll i on kazdemu chce dosrac, to wypelnia jego czas po prostu, rodzina go utrzymuje i nic nie robi poza sraniem sie na forach. Prawda jest taka, ze zawal moze dostac nawet 20 latek, a facet po 50 moze sie cieszyc dobra forma. Byl kiedys taki filmik w ktorym 60 latek pokazal duzo wiecej sily i wytrzymalosci niz 25 latek. Nie na kazda spojrzy starszy facet, milosc od takiego to jest nobilitacja, niektore moga liczyc tylko na uczucie jakiegos obsmarkanego golowasa. I nawet jakis mlody facet, 20,30 letni moze musiec zazywac jakies leki, a starszy byc calkowicie zdrowy, wiec o viagrze mi nie pieprzcie.