Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet woli meżczyzn w swoim wieku a nie starszych

Polecane posty

Gość gość

którzy już mają pozycję i majątek?

Gość gość
Ja wolę starszych, nawey nie dla samego majatku, ale wydaja mi sie bardziej mescy

Gość gość
bo jednak większość kobiet, wbrew utyskiwaniom kafeteriuszy, nie jest prostytutkami, które będą zaciskać zęby i oczy w czasie stosunku z obleśnym, sflaczałym gosciem, tylko dlatego, że ma "pozycje i majątek". O tych przystojnych i bogatych nie piszę, bo tacy to raczej nie mogą się opędzic od młodych dziewczyn. No i gwoli scisłosci "pozycja i majątek" to nie jest praca na etacie, wynajęta kawalerka i 10 letni samochod, zeby jakiś 38 -letnin manager sklepu AGD nie poczuł się, ze to o nim jest ten temat.

Gość gość
bo nie kazdy stary pierdziel ma pozycję i majatek, a młody facet ma przynajmniej jeszcze szansę zdobycia tegoż, bo młode ciało w dotyku przyjemniejsze, bo z równolatkiem rozrywki i sposób bycia są podobne, wiecej wspólnych tematów, bo nie każda chce wchodzić w układy typu sponsor, albo opiekunka starca, albo dostosowywać sie pod jego dzieci z poprzednich związków

Gość gość
mow za siebie ja wole mlodszych

Gość gość
Kolejna stara rura która nie może się pogodzić ze lata jej świetności minęły :D

Gość gość
dziś nie minely dopiero sie zaczynaja

Gość gość
Ja kiedyś marzyłam być chociażby dla samej cielesnosci z dojrzałym mężczyzna (najlepiej żeby mnie kochał, był zadbany mimo 40paru lat., był mądry i uczciwy w stosunku do mnie) chciałam zobaczyć jak to jest z mężczyzną np.15 lat starszym ode mnie.

Gość gość
I przekonalas sie?;)

Gość gość
kiedy miałam 30-37 lat wydawało mi się że nie ma nic lepszego niż 10 lat starszy facet który wie co i jak. dzisiaj mam 41 i brzydzą mnie faceci 51 letni. trzęsące się galarety z brakiem połowy zębów i przekonaniem że jak ma suva i założy adidasy to siksy pomdleją ;)

Gość gość
Ja wolę starszych

Gość gość
bo masz utajnione kompleksy i wydaje ci się że nie zasługujesz na przystojniaka.

Gość gość
gość dziś którzy już mają pozycję i majątek? xx Mam gdzieś ''pozycję i majątek'' wypracowany przez kogoś. Status chcę budować ze swoim partnerem wspólnie, mieć w nim równy wkład. Nie jestem pasożytem, ani też podporą dla lecącej w dół samooceny faceta przechodzącego kryzys wieku średniego.

Gość gość
No i gwoli scisłosci "pozycja i majątek" to nie jest praca na etacie, wynajęta kawalerka i 10 letni samochod, zeby jakiś 38 -letnin manager sklepu AGD nie poczuł się, ze to o nim jest ten temat. X Ten to podpada pod kategorię kafeteryjnej porażki życiowej :P

Gość gość
bo wiele par poznało się w szkole/ na studiach / w pierwszej pracy

Gość gość
Sama mam 24 lata i lubie mezyczyzn do 30. Potem sa dla mnie zwyczajnie aseksualni. Nie podniecaja a wrecz i brzydza.

Gość gość
Bo nie lubimy użerać się z zaburzeniami erekcji :P Zresztą po co? Jak wróciłam na "rynek" po 30tce, to okazało się, że faceci w moim wieku czy młodsi nawet mają kasę.

Gość gość
13:38 jestem Twoja rowiesniczka i zauwazylam, ze coraz mniej podobaja mi sie duzo starsi, a tacy wlasnie do 30... moze po prostu podswiadomie uwazamy, ze stary facet nas by automatycznie postarzyl :P

Gość gość
gość dziś Kolejna stara rura która nie może się pogodzić ze lata jej świetności minęły smiech.gif x Kolejny przejrzały pryszczaty kafeteryjny prawik, który kobietę widział na jpg :P

Gość gość
Ja od zawsze wole starszych.

Gość gość
A ja różnie. Długo miałam młodszych, teraz mnie już męczą.

Gość gość
Na ogol faceci po 50 juz sa odrzucajacy, choc zdarzaja sie wyjatki :) i z tymi wyjatkami mlodsi nie maja sie nawet co porownywac ;)

Gość gość
Oj tak, 13:55.

Gość gość
Mój to marzenie... Ale ja mam wyrafinowany gust :)

Gość gość
A stary jest, czy mlody?;)

Gość gość
Zawsze chciałam mieć faceta maksymalnie starszego 5 lat. Jak miałam 26 lat i napisał do mnie 34 latek, wyśmiałam go i powiedziałam, ze jest za stary, a ten fo mnie, ze ja tez nie jestem pierwszej młodości. Hehe kretyn. Męża mam 4 lata młodszego i jest ok.

Gość gość
Ja wolę starszych, ale to nie ze względu na majątek, tylko światopogląd. Faceci w moim wieku nie są jeszcze dojrzali, nie chcą partnerskiego związku, chcą się bawić i bzykać. Facet 5 czy 10 lat starszy ma juz inne myślenie. Mój jest starszy o 8 i nie zamieniłabym go na równolatka. również ze względu na to jak wygląda - faceci w moim wieku albo wyglądają na dziadów z brzuchem piwnym, w sweterku z targu, albo są mega zniewieściali. Mój jest męski, elegancki i dba o linię. 10 lat temu wyglądał jak wypłosz, więc bym go wtedy nie chciała.

Gość gość
Niestety nie przekonałam się. Takie tylko moje mzonki.