Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet woli meżczyzn w swoim wieku a nie starszych

Polecane posty

Gość gość
literówka ajem sory

Gość gość
W Polsce kobieta z klasąusmiech.gif To już Ukrainki mają wiecej klasy,życie je nauczyło skromnosci i zaradności. X w twojej Polsce E klasa to coś związanego z literaturą, ale literatura to dla ciebie ciało obce, więc nie masz styczności

Gość gość
dziewuchy nie przejmujcie sie i tak was uwielbiam to ja facet od niby prowo po prostu czasami głośno myślę i nie nie jestem mizoginem w dowód wdziecznosci skląłdam wirtualne :* na znak zgody

Gość jeszcze 39 lat
Jestem podstarzała kobieta nie amant :D Osobiście wolę kilka lat starszych od siebie. Młodszych raczej nie :D Wczoraj miałam 40che.. :D To tak na marginesie

Gość gość
18:54 ciesze sie,ze sie ze mna zgadzasz :) niektore kobiety, a w zasadzie pokazna ich ilosc maja wieksze powodzenie po 30, bo i po prostu lepiej wygladaja, niz jak mialy lat 20. Czasami staja sie swiadome swojej kobiecosci wlasnie z wiekiem, niektore po 25 pieknieja, wiec ktos tutaj sie bawi w prowokatora chyba.

Gość gość
no jasne że to prowokacje - wszysdcy i tak kiedyś będziemy mieli zmarszczki,seks to tylko seks,pożądanie przeminie,ale uczucie zwane miłośćią powinno trwac po kres dni.

Gość gość
Bo wiedza, ze po 30-nie moga wybrzydzac a starszy jest lepszy do zwiazku a mlodszy do seksu.

Gość gość
młodym tez nie staje starym nie staje zawsze stoi chance z wąsem ale chanka jest podłączona do kontaktu może dlatego bu.......

Gość gość
19:02 w punkt :) ciekawe co ci prowokatorzy zrobia, jak beda mieli po 60 lat i chcieli seksu, a jakies prawiki beda im o viagrze przypominac :)

Gość jeszcze 39 lat
Wszystko można zmienić Wygląd Kolor włosów Stan cywilny Prace Ale Peselu nie zmienimy Wszyscy będziemy starzy ;)

Gość gość
Coelho dla ubogich

Gość jeszcze 39 lat
Czytasz?:D

Gość gość
Tak, czyta to, bo tylko to jest w stanie zrozumiec :):)