Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Co myślicie o ślubie bez wesela ? Zamiast niego obiad dla świadków i rodziców ? Wraz z narzeczonym za 3 tygodnie bierzemy taki ślub. Bardzo nam na nim zależało ale nie mieliśmy środków na to by zrobić ogromne wesele. Postanowiliśmy że gdy będziemy mieli już możliwość odnowimy śluby i zrobimy piękne wesele. Myślicie, że będziemy czuli się po takim dobrze ? Będzie czuć atmosferę tego że się pobieramy? Co o tym myślicie?

Gość gość
Ja miałam wesele normalne ale patrząc ile przy tym straciliśmy wolałabym zrobić tak jak Ty.

Gość gość
A ja miałam właśnie skromny obiad. I szczerze mówiąc zamieniłabym go na prawdziwe wesele. Z orkiestrą, gośćmi, zabawami i kamerzystą http://kapitankamera.pl/ , który nakręciłby mi piękny, pamiątkowy film taki, jak ma moja kuzynka :( Ale cóż, czasu się nie cofnie, a drugi raz wychodzić za mąż nie zamierzam.

Gość gość
Chamskie reklamy

Gość gość
No pytasz czy już nawet reklamujesz gdzie wesele zrobić. ..słaby ten Spam reklamowy

Gość gość
Chcecie zaczynać nową drogę życia od długów z pompą to róbcie weselicho. Uważam to za chore, przesadzone a znam i takich co już byli po rozwodzie a jeszcze kredyt zaciągnięty na wesele spłacali. Na to wspomnienie jeszcze dziś mają oboje czkawkę. ...

Gość gość
Hm... każdy przeżywa ten dzień na swój sposób. Ja też na początku myślałam o samym obiedzie. Ale zrobiłam wesele na sali Zajazd Kwadrat w Dąbrowie Górniczej i nie żałuje, wszyscy świetnie się bawili, dobre jedzenie było. No po prostu świętowanie :) będzie co wspominać