Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradnik. jak postępować z kochanką

Polecane posty

Gość gość

1. Nie mów że kochasz, powiedz że boisz się tego co poczules , lub nie wiem co czuję ( wiadomo ciągoty :) ) Kochanką interpretuje to i tak jak wyznanie miłosne a Ty będziesz czysty. 2. Wysłuchaj jaki to niedobry byl/jest i zgodnie z prawdą powiedz że nigdy tak byś nie postąpił postapisz inaczej ciut ale inaczej 3. O żonie powiedz od razu, wyda się i tak, a w ten sposób będzie wiedziała na co się pisze 4. Niezapomnij wysłać jej chociaż by 1 esemesa dziennie niewinnego typu jadę do Gdańska, ślisko będzie czuła się zauważalna 5. Komplementy. Wszystko jej uśmiech, sposób bycia, postawę, słownictwo Łatwiej zgodzi się na zachcianki. 6. Po seksie mów że jest idealnie nie to co z żoną przypomnisz o istnieniu zonki, a ona i tak będzie szczęśliwa 7.Informuj że święta wiadomo dla rodziny ale zaraz po się spotkamy, bo długo bez Ciebie nie wytrzymam (wiadomo lepiej tak niż na ręcznym jechać ) 8. Pamiętaj o zabezpieczeniu najlepiej niech łyka pastylki lub namow ja na zastrzyki. Możesz iść z nią do lekarza niech myśli że Tobie na niej zależy 9. Gdy zauważysz jakieś formy zakochania, zraź ja do siebie jakkolwiek komplikacje są niepotrzebnie najprościej ( działa przerabialem) Zaproponuj jej że następnym razem przyjdziesz z Rafałem i lub Łukaszem bo chciałbyś wziąć ja z kolegą, bo ona jemu też przecież się podoba Obraża murowana ale i odczepuenie się też bez zbędnych scen

Gość gość
Coś w tym jest *)

Gość gość
Hahaha

Gość gość
A jak się zgodzi?

Gość gość
Zabawisz się razem z przyjacielem :) potem napiszesz że ułożyć sobie tego w głowie nie umiesz, cały czas przesladuje cię ten widok I musisz to przemyśleć ! I po kłopocie :)

Gość gość
Z***biście powoli robi się to forum samców

Gość gość
A teraz, autorze analfabeto napisz to poprawnie po polsku :P

Gość gość
Kochanki mu się zachciewa, a wysłowić się nie potrafi :P

Gość gość
kijem żadna nie ruszy takiego niegramotnego

Gość gość
I tak gooowno Ci to da :D Kochanka prędzej czy później chce mieć kochanka na własność i zaczyna szantażować go poinformowaniem żony itd. :)

Gość gość
skoro nie nosisz gumek to jesteś debilem, zawsze może cię złapać na dzieciaka, ale to już wtedy będzie twoja wina ;)

Gość gość
Żonaty facet się nie nadaje na partnera życiowego jedynie do ********* a prawda jest taka ze kochanki to zwykłe k***y i dobrze pasują do zdradzających mężów bo są tacy sami. Zazwyczaj się kończy tak ze jak facet nawet odchodzi od żony do kochanki (co się rzadko zdarza) to potem zdradza tą kochankę i ona jest ofiarą taka karma a czasem jest odwrotnie i to nowa żona zdradza z nowym kochankiem

Gość gość
Zdradzasz ??? 🌻 Rozbijasz swoją własną rodzinę zdradą??? Zobacz jakie skutki dla Twojego dziecka i Twojej żony i dla Ciebie to przynosi: Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU