Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wydaje sie wam mozliwe zeby moj facet przeczytal temat na forum?

Polecane posty

Gość gość

Nie na tym, ale na forum dla facetow ? :P do tej pory wydawalo mi sie, ze on nie siedzi na takich forach, ale ogolnie na necie okazalo sie ze siedzi, a jak wejdzie na moj temat o nim i moich problemach z nim i pokojarzy fakty to leże :O

Gość gość
Ja kiedyś znalazłam temat męża na forum o mnie ale sytuacja była taka że pisał tam swój pseudonim którego używa więc nie był trudno,jak są anonimowe to chyba jest dużo trudniej chociaż pamiętam sytuacje która była już bardzo dawno temu i znajomy znalazł mój temat anonimowy nie wiem jakim cudem :D jeśli się boisz to podawaj mniej szczegółów w tych tematach

Gość gość
Niestety podalam szczegoly, wiec jak to przeczytal to leze... Bylo napisane anonimowo wiec mam nadzieje, ze nie, ale ten tamt tam widnieje dluzszy czas

Gość gość
A komus tu sie jeszcze tak zdarzylo, ze ktos z waszyh znajomych przeczytal wasz temat?

Gość gość
15:53 kiedyś się tutaj jakąś afera wykrecila kobieta czy facet założył temat a chyba kochanka czy córka na niego trafiła to chyba było na jesieni zeszłego roku. Także świat jest mały. Mój facet zna te forum więc ja tutaj nie opisuje szczegółów.

Gość gość
O kurcze, ale to chyba malo prawdopodobne, prawda? :O Bo teraz sie glupia martwie po fakcie

Gość gość
16:07 tutaj się wręcz klocili w tomiku facet, córka jego i żona czy tam kochanka?