Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieoczekiwane wyznanie

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak przed oficjalnymi zaręczynami (te nasze wynikające z wyboru serc już się odbyły a teraz mają być takie trochę "oficjalne" na pokaz przed naszymi rodzinami) powiedział, że musi mi wyznać coś ważnego. Szczerze mówiąc byłam przerażona i myślałam, że chodzi o zdradę ale okazało się coś innego - chodzi o to, że jego podnieca mocz, mój mocz, siusianie i mokre od moczu majtki. Ukrywał ten fetysz bo się bał ale mówił, że coś takiego ma. Powiedział, że uzmysłowił sobie, że nie da rady tego dłużej ukrywać gdy (tak się zdarzyło - kilka lat jesteśmy razem i po prostu zrobiłam to przy nim) siusiałam w jego obecności w łazience. Mówił, że nie ma mowy aby on siusiał na mnie ale bardzo chciałby aby do naszego seksualnego instrumentarium wprowadzić siusianie na niego. Powiem szczerze, że bardzo go kocham i że mamy bardzo urozmaicone życie seksualne, które mi bardzo odpowiada więc nie powiedziałam nie. Ale nie wiem, czy powinnam na niego sikać, nawet jak twierdzi, że to go bardzo podnieca i bardzo tego pragnie. On mówił, że u nich w domu kiedyś podglądnął starszą siostrę jak się załatwiała i bardzo go to podnieciło i potem masturbował się i widok kobiet oddających mocz od tego czasu podnieca go a zapach mojego moczu uwielbia szczególnie. Trochę to budzi obrzydzenie ale z tego powodu, że sama lubię seks oralny i lubię połykać jego nasionko rozumiem, że może w relacji między kochającymi ludźmi nie musi to być aż tak obrzydliwe. Niemniej nasienie i śluz, który też on do tej pory lizał mi z pipki to nie to samo co mocz. Co mi radzicie. Powinnam to zaakceptować? On jest super facetem, troskliwym, zaradnym i wykształconym. Czy taka rzecz dyskwalifikuje go ?

Gość gość
Ale poje/b :-O

Gość gość
Przynajmniej byl szczery . To twoja decyzja , a nie obcych ludzi z jakiegos forum .

Gość gość
Zwiąż go, odlej się na niego i go tak zostaw :)))

Gość gość
nienormalnym jest pisanie o tym na forum

Gość gość
Okropne..

Gość gość
Provo

Gość gość
durna narzeczona, normalna nie pisałaby o tym na forum:P pewnie ze szczęścia, ze będą oficjalne zaręczyny:P

Gość gość
tymi odpowiedziami mi nie pomogliście. Oficjalne zaręczyny - mi to nie przeszkadza choć to trochę na pokaz dla naszych rodziców. Czasami takie tradycyjne formy wyznania miłości nie są złe a z drugiej strony jest też pewność akceptacji rodziców, co akurat nam nie będzie przeszkadzać, chociaż potrafimy już sobie radzić finansowo sami. W życiu zachowuje się zupełnie inaczej bo woli niewielką ale dominacje kobiety czyli moją. Nauczył mnie przez kilka lat związku, że to ja o wielu rzeczach mam decydować. A teraz okazuje się, że zależy mu także na pewnej delikatnej i specyficznej dominacji w łóżku a właściwie nie wiem czy w łóżku bo sikanie w łóżko to raczej tego sobie nie wyobrażam. Ale ochłonęłam i doszłam do wniosku, że są faceci, którzy robią dużo gorsze rzeczy nie tylko podczas seksu ale w życiu. Tylko muszę sobie trochę wypić aby się na to odważyć ale dzisiaj chyba spróbuję go trochę zmoczyć w kabinie prysznicowej ... jeśli na prawdę go to tak podnieca.