Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez juz macie dosc tej zimy?

Polecane posty

Gość gość

Ja chce wiosne :(

Gość gość
a ja lato :( też, a to dopier o 1 miesiac minal...jeszcze 3 :o

Gość gość
Qrwa jakiej zimy ? Na razie bylo 3 dni sniegu a reszta to troche jesieni. Wiec nie placz

Gość gość
No własnie. Zero zimy, tylko pare dni. Teraz

Gość gość
w łeb się walnij! Zimy to były kiedyś i szkoda,ze takich nie ma, robale Ciebie zezrą, gzdie Ty zime widzisz??

Gość gość
nie chodzi mi czy jest śnieg czy nie... mam dość zimy czyli ogólnie tej pory co teraz ,że jest zimno, krótki dzień, szaro, ponuro itd. Dla mnie zima ma tylko urok na swieta i Nowy Rok, teraz mam jej serdecznie dosc. Mam nadzieje, ze w marcu będzie juz kilkanaście stopni

Gość gość
A ja dziś byłam na spacerze w lesie :) Pięknie było. Wszystkie drzewa pokryte śniegiem, i wszędzie ślady saren i zająców na śniegu :)

Gość gość
Może ma to swój urok, ale jednak ja wolę chodzic na spacery wiosną, albo latem, ale bardziej chyba wiosna kiedy wszystko sie zaczyna zielenic, rosna pierwsze kwiatki itd :) Zresztą wiosna tak na przelomie kwietnia i czerwca to najlepsza pora roku wg mnie bo: - jest zwykle cieplo, ale nie goraco ( choc mnie upaly nie przeszkadzaja), -wszystko kwitnie, chce sie az wyjsc na spacer taki dluzszy, a zima to nie bardzo -wreszcie można zdjac te wszystkie kurtki płaszcze, czapki i zalozyc cos fajnego, a takze wiecej spodniczek czy sukienek i wiadomo, ze to wplywa na atrakcyjnosc, - na wiosne przewaznie ma sie z powyzszego powodu wiekszepowodzenie - jak zima chodzi sie po dworze, opatulona, zmarznieta itd, to nie wplywa to atrakcyjnie na wyglad przewaznie, a wiosna i latem to mozna wygladac naprawde jak laska A zima jest taka zimna, niejaka, malo ludzie wychodzi wieczorami na miasto, mniej sie dzieje, malo koncertow w plenerach , ludzie jacys smutniejsi. Dlatego nieznosze zimy i od zawsze tak w sumie bylo

Gość gość
No bez jaj, dopiero co od paru dni śnieg i lekkie przymrozki, a ja czekam na mrozy po -15 i śnieg po kolana :)

Gość gość
gość dziś A ja dziś byłam na spacerze w lesie usmiech.gif Pięknie było. Wszystkie drzewa pokryte śniegiem, i wszędzie ślady saren i zająców na śniegu usmiech.gif O to takich miejsc i widoków Ci zazdroszczę :)

Gość gość
też, a to dopier o 1 miesiac minal...jeszcze 3 x Jakie 3, najwyżej 1,5. W marcu już wiosna.

Gość gość
No wlasnie za 3 miesiace to máj juz bedzie:) a za troche ponad miesiac marzec. Juz nie moge sie doczekac

Gość gość
na szczęście od jutra koniec mrozów i w dzien na plusie :D nienawidze śniegu! musze odsniezac auto po 3 razy dziennie! trzeba brodzić butami w tym błocie! wszędzie jedzie sie 3 razy dłuzej! zimo precz!

Gość gość
Jak to q ogole zastanawiam sie nad wyprowadzka stad bo te zóny mi coraz bardziej doskwieraja- bo jak bylam dzieckiem je lubialam teraz mam 29.i juz ich nie lubie :o szybko marzne i dzialaja na mnie depresyjnie

Gość gość
* te zimy a nie zony mialo byc ;)

Gość gość
gdzie ta zima? Nawet się porządnie nie zaczęła

Gość gość
jak ktoś jest pierdoła, w życiu znikąd nie zjechał na nartach ani na desce to zimy nie lubi ☺

Gość gość
No i dobrze ze sie porzadnie nie zaczelajeszcze by brakowalo minus 20 stopniowych mrozow:o

Gość gość
Uwielbiam zimę nienawidzę lata

Gość gość
mieszkasz w domu czy bloku ??mieszkam na poludniu Polski i juz kilka dni jest dość duzo śniegu no i mroz tez dosc dal czadu.mieszkam w domu...mamy wielki plac...wiesz ,ze wtedy trzeba odśnieżac,co chwile do pieca przykładać??chyba sobie nie zdajesz sprawy jakie byly dawniej zimy...moze Ci ktos duzo starszy z rodziny czy znajomych opowie.nie ma co narzekać.