Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaluje ze nieusunelam tej cholernej ciazy.

Polecane posty

Gość gość

Wyszlam bardzo pozno zamaz bo w wieku 34lat, wydawalo mi sie ze z milosci tak mialo byc. Razem zaplanowalismy dziecko ,niestety gdy zaszlam w ciaze nigdy nie uslyszalam od meza cieplego slowa i na badania krwi ktore dal mi skierowanie ginekolog nie chcial dac, a jak sie dowiedzial o mojej chorobie po slubie bo chorobe zatailam kazal mi zamowic rzeznika. to taka jest milosc, jego do tego dziecka i mnie. Rozstalam sie juz z mezem, jestesmy w separacji, a dziecko jak zawsze powtarzalam powinno byc z milosci ,a nie przyjemnosci .niebede sama ponosic odpowiedzialnosci ,dziecko potrzebuje ojca i matki a jak lezalam w szpitalu to maz po wszystkich klotniach nie odwiedzil mnie w szpitalu, ze to jest zwiazane z kosztami. to po huj mi dzieciaka zrobil, niechce sie sama meczyc, wychowywac dziecka, miec noce zawalone a maz bedzie dalej mial swobodne zycie. Wszyscy mnie przekonywali zebym urodzila ,teraz sie nikt do mnie nie odzywa po porodzie bedzie to samo, zero pomocy.

Gość gość
Hallo jest tu ktos czy juz caly swiat ma mnie w d***e?

Gość Carycka
To dziecko juz jest. Wiec badz jedyna madra w tym cyrku I wez odpowiedzialnosc za to dziecko. Mysle że wyszlas za maz dla podniesienia samooceny, bo ' to juz ten wiek ' , 'fajniej byc mezatka niz stara panna'itp.

Gość gość
pażałsta

Dałaś się wyrolować:P.Nie pierwszy raz słyszę o takich gnidach co namawiali do rodzenia a później mieli to w d***e:O.Ja bym takim ryje obił😠.I o jaką chorobę chodzi:P?

Gość gość
Choruje na nawracajaca depresje i schizofrenie paradoinalna, kilka razy lezalam w szpitalu psychiatrycznym, wiem brzmi to strasznie ,ale talerzami nie rzucam. Jestem w 21 tygodniu ciazy,gdybym cofla czas usunelabym w nikim nie mam wsparcia .zaluje ze sie glupich ludzi posluchalam i teraz w maju musze rodzic, wstretnego bachora takiego s*******a co mi zlotowki na zycie nie chce dawac , chorobe moja wykorzystuje i mi ubliza ze jestem czub ,sierota i nie nadaje sie do zadnej pracy bo mam calkowita niezdolnosc do pracy, zyje z renty 1000zl obecnie mam.

Gość gość
Czarny ksiezyc 20:54/ nie zagalopowalas sie zbytnio z tym obiciem ryja? Malo ktory facet jest slabszy od kobiety a ze jest wywalczone przez was rownouprawnienie to gdybys np.na mnie teke podniosla to złamałbym ci nos a potem tą łape w dwoch miejscach. Zachowujesz sie jsk facet wiec bedziesz traktowana jak facet i to bez taryfy ulgowej

Gość gość
Ja bym zrobiła coś lepszego wniosła będąc nim o unieważnienie małżeństwa z powodu zatajenia choroby psychicznej a potem o odebranie dziecka.

Gość gość
Autorko a moze ja bym sie toba zaopiekowal? Pisze zupelnie powaznie. Biedny nie jestem,urody podobno tez niczego sobie:) jestes sam od kilku tygodni i moze tski spontan:) tylko 4 lata jest roznocy miedzy nami,co ty na to?

Gość gość
No nie gadaj ja ci tu wiele razy pisalam zebys usunela a ty tylko biadolilas zamiast sie wziac za robote to teraz masz.. Ja jestem w podobnej sytuacji najpierw namawial a teraz ma w doopie to sa chlopy je'bane

Gość gość
No wlasnie, moglam sie posluchac ciebie a nie zastanawiac sie usunac, czy nie usunac a z tych bachorow tez jeden chuj jest. trzeba wychowac, wykarmic ,a co z tego wyrosnie chuj wie. facet zawsze zrobi swoje i ma wszystko w d***e a jesze jak jest c*****y facet to koniec swiata.

Gość gość
A dziecko jest chore?? Czy to kwestia Twoich dolegliwości?

Gość gość
21;16 A wlasnie chce uniewaznic to malzenstwo w kosciele a maz juz wniosl o rozwod w urzedzie stanu cywilnego.Moge mu dac dziecko ale bez alimentow i zrzekne sie praw do dziecka w sadzie a maz niech mi napisze i w sadzie powie ze niechce odemnie alimentow inaczej to dziecko trafi do rodziny zastepczej a dzis mi napisal chcesz oddac dziecko i huj ci w d**e

Czarny ksiezyc 20:54/ nie zagalopowalas sie zbytnio z tym obiciem ryja? Malo ktory facet jest slabszy od kobiety a ze jest wywalczone przez was rownouprawnienie to gdybys np.na mnie teke podniosla to złamałbym ci nos a potem tą łape w dwoch miejscach. Zachowujesz sie jsk facet wiec bedziesz traktowana jak facet i to bez taryfy ulgowej " Ktoś tu nie umie czytać:P.A może jesteś z tych co taki bełkot odstawiają do koleżanek:P?Do tego to nie ma nic do równouprawnienie ale do ohydnego bełkotu-namawiać do głupiego i później mieć konsekwencje w d***e.Ciekawe co byś gadał gdybyś był do czegoś zmuszony i przez to byś miał problem:P.Tu chodzi o odpowiedzialność za pseudoporady:P.

Gość gość
Jestem w ciazy a ja ze swoja choroba niejestem wstanie sie sama dzieckiem zajmowac opiekowac.Maz sie dupa wypial moglam sie go posluchac i tego rzeznika zamowic tak kazal mi zrobic .

Gość gość
Autorko, a Ty nie widziałaś za kogo wychodzisz? To ostatni cham jakis. Ja tez widziałam juz Twoje watki. Nigdy nie słuchaj innych, kiedy sama czujesz Co masz zrobic. Zrobiłaś wbrew sobie, bo inni namieszali Ci w głowie, a Ze wszystkim i tak zostaniesz sama. Dziecko tez moze byc obciążone (oby nie) i bedzie miało ciężkie zycie. Jesli naprawdę czujesz, ze nie dasz rady, jeszcze w szpitalu zrzeknij sie praw do niego, noworodki maja największe szanse na adopcje. Ten chłop dla mnie moze i zdechnąć, ale na pewno nie zrobiłaś dobrze, bo takich poważnych chorób sie nie zataja!

Gość gość
Czarny ksiezyc/osobiscie mam dzieci nadupczonych w calej europie i mialem to gdzies! Bawilem sie i wszystko mnie walilo. Dwa lats temu naszla mnie refleksja zaczynam cierpiec z tego powodu:( czyzbym wydoroslal?:(

Gość gość
Tylko tak, zeby zostawić dziecko w szpitalu, a będąc mężatka, to musisz miec chyba rowniez zgodę męża. Takze jesli do tego czasu nie bedziecie rozwiedzeni to guzik. Z tym oddaniem dziecka ojcu tez bym sie zastanowiła, Bo to P***b jakis. A jesli juz abwet cos takiego by nastąpiło, to ty sie tak alimentami nie martw. Nie mozesz pracowac, masz tylko 1 tys renty, wiec żaden sad nie zasadzi takich, zeby tobie na zycie nie zostało. On natomiast sie od alimentów nie wywinie, a jesli nie on to fundusz alimentacyjny bedzie płacił. Będziesz miała zaświadczenie o alimentach, plus twoja renta i dostaniesz 500 plus na dziecko. Chyba, ze naprawdę nie czujesz sie na siłach sama Byc z dzieckiem, to nawet je to okna zycia oddaj jesli juz, koniec końców, ale błagam nie rob mu krzywdy!!

Gość gość
renty wyzsze beda niz emerytury. Moze przy 1 osobie w rodzinie, ktora by cie wsparla bys dala rade...

Gość gość
Autorko, Ty troche nieodpowiedzialna jestes, dziecko chociaz nie musi, to jednak moze zostać obciążone twoja choroba:-/ I błąd zrobiłaś, skoro zataiłaś takie poważne schorzenie przed slubem. Czarni duzo mówia o umiłowaniu bliźniego, ale to tylko takie pierdolenie kotka, bo przy tym stanie rzeczy to on raczej nie bedzie miał problemu z otrzymaniem rozwodu kościelnego... Na pewno nie byłaś gotowa na macierzyństwo, skoro tak bardzo nie chcesz dziecka, kiedy facet Cie kopnął w dupę. Nawet gdybys nie była chora, to rożnie moze byc, niestety trzeba brać poprawkę na facetow. I tak mogl Cie z tym sama zostawić.

Gość gość
I przeraza mnie fakt, w jakich słowach sie wyrażasz - ze teraz musisz urodzić wstrętnego bachora :( niestety tak jest, kiedy osoby niepowołane do rodzicielstwa sie decydują na dzieci, potem sie słyszy o uduszonych noworodkach, albo upośledzona urodziła dziecko do wiadra,bo nie wiedziała, ze jest w ciąży:-/ a jej matka to dziecko zostawiła na wyziębienie w wiadrze:// od razu to dziecko powinno trafić do jakiejś normalnej rodziny, a ta kobieta pozbawiona praw.

Gość gość
Moja rada-oddaj dziecko, będziesz wolna a niemowlę ma większe szanse na adopcję niż starsze dziecko

Gość gość
Facet mnie nie wyganial, nie wyrzucal z domu, to ja od meza odeszlam, bo niechcial mi dawac pieniedzy na zycie, spraszal do domu kolegow na piwa, pieniadze ze slubu liczyl po kryjomu przedemna, a mi kazal brac na zycie grosze ktore zbieralismy przed kosciolem.On nawet nie ma dachu nad glowa ,tylko musielismy wynajmowac dom 500zl czynszu, plus oplaty bo on niechcial zamieszkac w moich stronach rodzinnych, a u niego w domu niebylo warunkow brud, syf i roj much, wiec wynajelismy dom. Chcialam koniecznie wyjsc zamaz i zalozyc rodzine, niestety facet za ktorego wyszlam jest dupkiem, a gdy jeszcze dowiedzial sie o mojej chorobie po slubie ,to kazal mi ta ciaze usunac bo powiedzial ze nie potrzebuje miec dwoch dzieciakow w domu.Nie wiedzialam za kogo wychodze zamaz, nie poznalismy sie on mieszka 120km za warszawa, a ja pochodze z poznania ,rzadko sie widywalismy.Myslalam ze moze byc biedny facet, ale dobry niestety okazalo sie w zyciu co innego, mowil ze gdybym niechciala miec dziecka to zeby sie ze mna nie ozenil i dlatego sie na to dziecko zdecydowalam ,niebedac do konca przekonana. Czytajcie ze zrozumieniem to co pisze, bo troche to jest wszystko zagmatwale.

Gość gość
Typowe facet najpierw namawia na dziecko a pozniej ma wszystko w doopie normalka

Gość gość
Zatailam swoja chorobe w kosciele, w protokole przedmalzenskim i przed mezem, bo by do tego slubu nigdy niedoszlo a ja na sile chcialam byc mezatka, bo jestem strasznie samotna. Nawet nie mam z kim rozmawiac, brakuje mi rozmow kontaktow z ludzmi ,bo ciezko nawiazuje kontakty z ludzmi.Myslalam ze jesli wyjde zamaz ,zaloze rodzine, dam facetowi dziecko choroba, samotnosc minie a maz uparcie, zawziecie dazy do rozwodu.Na zdrowie mi to malzenstwo nie wyszlo.

Gość gość
Ciężko mi uwierzyć, że to nie jest prowokacja - żeby takie głupoty robić to trzeba tej choroby nie leczyć, a przez to pan "mąż" od razu by się zorientował, nawet po jednym spotkaniu. Podsumowując - stara panna ze schizofrenią wychodzi za mąż za starego żebraka i robi sobie z nim dziecko. Nie znają się, ona od razu zachodzi w ciążę. Jeszcze uwierzyłabym gdyby nie to, że ten facet sam musiałby być stuknięty (albo bardzo głodny) żeby na coś takiego się zgodzić.

Gość gość
Faceta poznalam z internetu niebylam osoba towarzyska .choruje i jeszcze na glupiego chlopa trafilam zrobilam se dziecko poszlam do oltarza zebym samotna niebyla bo kto chce osobe ze zaburzeniami chorobami , nikt i zle skonczylam.takie zycie przewrotne...

Gość gość
jakie życie przewrotne? wyszłaś za mąż za kogoś kogo nie znałaś, to była świadoma decyzja z twojej strony, okłamałaś go, zataiłaś schizofrenię - to też była świadoma decyzja, do tego zaszłaś w ciążę wiedząc ile ryzykujesz, łącznie ze zdrowiem swoim i dziecka - to też była decyzja. Zycie nie jest przewrotne, po prostu podjęłaś kilka idiotycznych wyborów jeden za drugim. P.S. też bym cię zostawiła za takie kłamstwo