Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkloklo

Zaproszenie na wesele , poszlibyscie?

Polecane posty

Gość gośćkloklo

Kuzyn zaprosil nas na wesele ( tzn mnie mame i tate) na zaproszeniu napisane jest rodzine Kowalskich . mi powiedzial zebym powiedziala chlopakowi ze to zaproszenie jest dla 4 osob i ma przyjsc . A mojej 2 kuzynce i kuzynowi ten sam stopien pokrewienstwa dal osobne , imienne z osoba towarzyszaca . Ja na miejscu chlopaka bym nie poszla , dodam ze jestesmy razem 8 lat i mueszkamy u moich ridzicow

Gość gość
Poszlibyśmy. Bo wqr..a mnie niemożebnie to pier...nie się z weselami, fochami, gośćmi, ciotkami, babciami i pociotkami. Ten dostał sam, ten z dziećmi, ten bez dzieci, a tamten za mało różowe, ten nie będzie siedział obok wujka Zdzisia, a tamten żąda noclegu w hotelu ze spa. I z drugiej strony - jak ta się ubrała i czemu tak mało w kopercie. Foch foch i jeszcze raz foch z uroczystości, która ma być piękną chwilą.

Gość gość
no mieszka u was więc wchodzi w skład inwentarza dlatego dostaliście jedno jakbyście gdzie indziej mieszkali to pewnie byłyby dwa nie wiem po co się spinasz idź na wesele ze swoim zwierzakiem i będzie git

Gość gość
dokładnie. Jaśnie Państwo wielce o wszystko obrażone

Gość gośćkloklo
Dziwne jest to, ze nie zaprosil nas na noc posubna. Czy mam mu o tym powiedziec?

Gość gość
nie niech zrobi niespodziankę młodym

Gość gość
Przeciez tylko pytam po co odrazu te wypociny o obrazaniu . Chodzi o traktowanie wszystkich na rowno . Skoro wszyscy dostaja imienne to co ? Zabraklo kartki ? No ciekawe czy jemu byloby milo gdybym napisala jego nazwisko i dodala piwiedz tam twojej ze ma przyjsc , z kuzynka jestwm jak z siostra ona nie ma chlopaka a zaproszenie odobne eh

Gość gość
czemu szukasz dziury w całym? masz jakąś nerwice natręctw? czemu doszukujesz się złej woli?

Gość gość
Nie. Moze racja , powinnam wyluzowac.

Gość Cloud_Dancing
Przypuszczam, że kuzyn i kuzynka nie mieszkają w jednym domu z rodzicami i taki argument a nie pokrewieństwo młodzi wzięli pod uwagę..może.nie chcieli w żaden sosób urazić Twoich rodziców a może Ty naprawdę wyluzuj ...przyjdzie pora na Twój ślub, wesele to przekonasz się ,że to nie tylko przyjemności a masa spraw do załatwienia i stresu. Nie bądź upierdliwą sfochowaną kuzynką,dokładającą młodym problemów tylko idź i bawcie się dobrze.