Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1

30 latka, która nigdy nie miała chłopaka

Polecane posty

Gość pytająca1
gość dziś Jeżeli nie masz nic przeciwko Mężczyznom 35+ to masz jak najbardziej szansę na bardzo udany związek z wartościowym Mężczyzną. Mężczyźni w wieku 30 lat jeżeli są singlami to raczej zajmują się Kobietami w wieku 22-27. Mam też pewne obawy że szukasz księcia w sowim wieku i masz spore wymagania. Dużo większe niż młodsze Kobiety. Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem ale tak to wygląda w moim otoczeniu. x Wiek raczej nie ma dla mnie znaczenia chociaż wśród moich znajomych są bardzo fajne pary głownie równolatków i widzę jakieś tego plusy, może to przypadek ale ci ludzie naprawdę się świetnie dogadują. Dla mnie większym problemem jest to żeby się odważyć jak następną miłą osobę spotkam no i też myślę, że może to się wydawać dziwne dla kogoś, że się wcześniej z nikim nie spotykałam

Gość gośćowa
13:33 czy ty sie dobrze czlowieku czujesz? Gdzie napisalam, ze mam jakiegokolwiek ksiecia, umiesz czytac? Wiem, ze oni nagminnie zdradzaja, wiec unikam tego jak ognia i to wlasnie napisalam :) co do drugiej wypowiedzi, zawsze podobali mi sie starsi faceci, tzn. nie starcy a starsi ode mnie, wiec nie przejmuje sie niczym :) nawet, jesli dla kogos 25 to juz stara baba (co jest chore i podchodzi pod jakies zaburzenie psychiczne) to kobieta ma tyle lat, na ile sie czuje, i na ile wyglada :):) metryka nie ma tu nic do rzeczy, a piekny wyglad.

Gość gość
Dzis wiele kobiet nie ma zwiazkow bo seks uprawiaja bez niego

Gość gośćowa
Poszly sladami facetow, wreszcie. Moze teraz bedzie mniej kobiet ze zlamanymi sercami :)

Gość gość
gośćowa dziś Poszly sladami facetow, wreszcie. Moze teraz bedzie mniej kobiet ze zlamanymi sercami usmiech.gif X Dzis przez swoja rozwiazlosc narzekacie na brak mezczyzn chcacych zwiazkow

Gość gość
Sami do tego doprowadziliscie, faceci :)

Gość gość
x

Gość gość
bardzo atrakcyjną 30-latką, która by wam powiedziała, że nigdy się wcześniej z nikim nie spotykała x była prostytutką lub jest rozwiązła i sypiała bez związku nic innego nie wchodzi w gre

Gość gość
gość 2018.01.25 Sami do tego doprowadziliscie, faceci xxx Raczej wy kobiety zapatrzone w dupków robicie to samo tylko, że to głównie wy potem narzekacie

Gość gość
Będzie dobrze. Tylko bądź ostrożna :)

Gość gość
najlepiej to powiedzieć prawdę i zobaczyć co się stanie

Gość gość
dzisiejszy swiat jest poy*****. tez mam 30 lat, zero zwiazkow tylko przelotne filtry. co powiem jak sie ktos trafi?ze nie bylo wielu, a jego przeszlosc mnie nie interesuje, bo niby po co?co mi to da ile d..p przelecial?czy byl zonaty, czy ma dzieci to tak, ale reszta....

Gość gość
gość 2018.01.25 Sami do tego doprowadziliscie, faceci xxx Raczej wy kobiety zapatrzone w dupków robicie to samo tylko, że to głównie wy potem narzekacie xxx Kobiety są nieszczęśliwe przez regułę 80/20. Kobiecie trudniej naprawdę zakochać bo nie usatysfakcjonuje ją zwyklak. Mass-media wciskają Kobiecie że może mieć każdego dlatego że jest Kobietą i się jaj należy ;) Cofnijcie się do czasów np studenckich, liceum. Większość kobiet zakochiwało się kilu procentach najlepszych Mężczyzn. Tak jest i trzeba się z tym pogodzić. Dla Ciebie autorko nie ma po prostu nikogo z kim chciał byś być na horyzoncie ot cała filozofia. Kobiety twierdzą że jest inaczej ale całymi tłumi lecą na "Pisiont twarzy greya" który pokazuje dokładnie czego chcą Kobiety ;) tylko że Grey może mieć młodsze i tu jest pies pogrzebany :D Lepiej żyć iluzjami że pokaże się taki Grey albo jakiś inny szejk który was uratuje z kraju pełnego cebuli i Januszów :P

Gość gość
o to to to! sa same bo niektore wola byc same niz miec janusza. niektorym to ciezko zrozumiec.

Gość gość
Ja jako facet bym się ucieszył, że mogę dorosłą kobietę nauczyć seksu, ciekawie by było patrzeć jakie ma reakcje na "te nowości":)

Gość gość
gość dziś o to to to! sa same bo niektore wola byc same niz miec janusza. niektorym to ciezko zrozumiec. x Problem w tym że 80% Mężczyzn to Janusze dla Was. Nie obrażając Januszów ;) Jest a mało tych Prawdziwych Mężczyzn wiec zmuszane jesteście być same :D

Gość pytająca1
Kobiety są nieszczęśliwe przez regułę 80/20. Kobiecie trudniej naprawdę zakochać bo nie usatysfakcjonuje ją zwyklak. Mass-media wciskają Kobiecie że może mieć każdego dlatego że jest Kobietą i się jaj należy oczko.gif Cofnijcie się do czasów np studenckich, liceum. Większość kobiet zakochiwało się kilu procentach najlepszych Mężczyzn. Tak jest i trzeba się z tym pogodzić. Dla Ciebie autorko nie ma po prostu nikogo z kim chciał byś być na horyzoncie ot cała filozofia. Kobiety twierdzą że jest inaczej ale całymi tłumi lecą na "Pisiont twarzy greya" który pokazuje dokładnie czego chcą Kobiety oczko.gif tylko że Grey może mieć młodsze i tu jest pies pogrzebany smiech.gif Lepiej żyć iluzjami że pokaże się taki Grey albo jakiś inny szejk który was uratuje z kraju pełnego cebuli i Januszów jezyk.gif x Jasne, że były takie osoby z którymi chciałam być no ale nie potrafiłam za bardzo się bałam. Do końca nawet nie rozumiałam, dlaczego tak mam, że nawet jak mi się ktoś bardzo miły wydaje to mówię, że nie jestem zainteresowana. Teraz pracuję nad tym, żeby się w końcu kiedyś odważyć.

Gość gość
Do wymienionych powodów dodam jeszcze jeden, który Wam umknął: bardzo atrakcyjna 30-latka mogła w młodości być mniej atrakcyjna i latami na tę atrakcyjność zbierać. Możliwe, że ma za sobą ciężko wypracowany spadek 20-kilogramowej nadwagi albo operację nosa bądź szczęki (progenia, retrogenia).