Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie podziękowanie za naukę .

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie .Moja córka chodzi do logopedy wcześniej seplenila ,trochę ja nauczyłam jak język układać ale większość a właściwie efekt poprawnego mówienia osiągnęła z pomocą pani logopedy w szkole .Ma dodatkowe zajęcia pani przyjeżdża do szkoły 2 razy w tyg i dzieci mają z nią spotkania .Moja córka chodzi do niej raz w tyg i dzisiaj to będzie już ostatnia lekcja bo juz poprawnie wszystko wymawia .Moje pytanie czy jakoś specjalnie mam podziękować za ta naukę czy wcale .Dodam że ja pani logopedy nie widuje córkę zabiera ze świetlicy a potem odprowadza bo zabiera inne dziwcko. Ale mogw przyjść wcześniej i podejść do gabinetu.Co byście zrobili na moim miejscu .Zwykłe dziękuję czy jakiś kwiatek ,słodycz. No nie wiem ,proszę podpowiedzieć mi.

Gość gość
Jakies slodycze i podziekowanie beda milym akcentem na zakonczenie terapii z pelnym sukcesem! ;) Milo,ze o tym pomyslalas.

Gość gość
No właśnie tak pomyślałam bo córka by dalej seplenila a ma prawie 7 lat .Dostać się do logopedy umnie w mieście na nfz to cud czeka się długo a na dodatek trzeba zjechać pòł miasta .Prywatnie owszem jest ale 30 min to 50 zł uważam ze to sporo .A tutaj proszę 5 lekcji z dzisiejszą i mówi poprawnie.,ze mną nie osiągnęła by tego bo wiadomo lepiej się bawić robić coś innego domu niż uczyć sie z mamą.

Gość gość
Możesz kupić coś np merci.

Gość gość
Prymulka w doniczce załatwi sprawę (ok 5zł). Pięknie wygląda, i trochę postoi :-) A pani, nawet jak kwiatów nie lubi, to będzie bardzo miło. (Czekoladki są oklepane)