Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorenzo001

Zmiany w Tinderze ?

Polecane posty

Gość Lorenzo001

Witam serdecznie. Powiem w skrócie. Jestem wysokim, z dobrą pracą, normalnym facetem, dałbym sobie tak 7/10. W zeszłym roku miałem Tindera, który był dla mnie fajną odskocznią od dnia codziennego i poznawałem tam ciekawe dziewczyny. W praktyce codziennie miałem ok. 5-10 połączeń w pary z naprawdę fajnymi kobietami. Finalnie z kilkoma również się spotkałem w realu i byłem oczarowany skutecznością tej apki. Jako, że jestem teraz po rozstaniu to zainstalowałem sobie apkę ponownie i wrzuciłem fotki. Mam 2 tzw. matche. Dosłownie dwa i dziewczyny raczej średnie. Załamka. Pomyślałem sobie, że może wyglądam jak pasztet na nowo wrzuconych zdjęciach, więc skasowałem konto i zainstalowałem ponownie wrzucając stare zdjęcia, z którymi miałem dobry flow. Po reinstalacji 1 match.... Albo jestem tak brzydki, że nikt mnie nie chce (bądź co bądź tinder jest płytki jak Balaton pod tym względem), albo apka zmieniła się na tyle, że trzeba PŁACIĆ za boosty lub Tinder Gold, żeby faktycznie korzystać w pełni z serwisu. Faktem jest, że wcześniej nie było tych wszystkich odpłatnych opcji. Czy ktoś mi to może wyjaśnić ?

Gość Lorenzo001
niechcący dodałem drugi raz ten sam temat - proszę o usunięcie

Gość gość
Jak nie jestes chociaz 8/10 to nie masz po co zakladac konta na tinderze. Tak to jest ze faceci maja zazwyczaj malo matchow, no chyba ze jestes brad pitt.

Gość Lorenzo01
No właśnie to nie jest prawda. Nie mam matchy nawet z przeciętnymi laskami przy tych samych zdjęciach, gdzie wcześniej miałem codziennie wiele połączeń. Dlatego się zastanawiam, czy Tinder nie zmienił czegoś w algorytmie apki i gloryfikuje tych co płacą.