Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina232

Wakacje

Polecane posty

Gość sabina232

Byliście może kiedyś w Hiszpanii? Ja jeszcze nie byłam ale po przeczytaniu ogłoszenia wyspy kanaryjskie wakacje postanowiłam pojechać. Międzynarodowy touroperator specjalizujący się w destynacji hiszpańskiej to konieczny wymóg aby wakacje na 100% były udane.

Gość gość
Byłam w Blanes kilka lat temu :) w tym roku raczej myślimy o górach, znaleźliśmy fajne i niedrogie noclegi w Zakopanym na bookaparcie, dawno nie byliśmy w polskich górach :)

Gość gość
W tamtym roku byliśmy na Fuerta Venture... Kocham to miejsce pięknie ludzie mili jedzenie pyszne ciepło woda błękitna. Polecam

Gość 00iv
Ja jeśli chodzi o wczasy to jednak sama je sobie organizuję. W tym roku też planuję Hiszpanię. Akurat na Bookaparcie znalazłam całkiem fajną kwaterę, a konkretniej w Nerji. Mam nadzieję, że będzie naprawdę bardzo miło.

Gość corallan
Ja w te wakacje zdecydowałam się na Polskę. Jadę w góry we wrześniu, ostatnio nawet zarezerwowałam sobie kwaterę na Bookaparcie i nie mogę się doczekać aż tam pojadę :D

Gość 00evelina
Ja też korzystałam z Bookapartu, muszę przyznać, że mają całkiem fajne noclegi. A ja wybrałam tym razem Łukęcin, chciałam spędzić trochę czasu nad morzem.

Gość gość
Nie byłam w Hiszpanii. W tym roku jedziemy do Chorwacji. Rok temu Bułgaria. Za rok Rumunia albo Albania.

Gość gość
sabina232 2018.01.23 Też uważam, że touroperator specjalizującej się w takiej destynacji jest neseserny. To jest wręcz bejzikowy kondyszyn! Niech żyją holideje!

Gość gość
Co do bookapartu to nie organizują oni wycieczek, a działają jak booking

Gość gość
Nie byłam ale wiem że jeszcze będę i nie tylko tam.

Gość gość
Też w miarę często korzystam z bookapartu czy bookingu jeśli chodzi o rezerwację noclegów

Gość Hanka

Nie wyobrażam sobie wakacji bez odwiedzenia ukochanych Tatr, stąd zawsze rezerwuję z wyprzedzeniem nocleg w mountain-apartments.com.pl i spędzam czas wyjątkowo

Gość Robert

U nas też góry co roku muszę być. Ostatnio jeździmy jesienią kiedy jest nieco mniej ludzi i też zawsze rezerwujemy przez mountain-apartments. Bardzo ładne lokalizacje i przystępne ceny pokoi z bajecznymi widokami!

Gość Misso

Ta, a potem sądź się z takim międzynarodowym molochem touroperatorem. Chcesz mieć tanio a dobrze? Jedź z biurem z polskim kapitałem. I jeszcze jak jest notowane na giełdzie jak Rainbow to widzisz od razu stan finansowy i wiesz na pewno że nie będzie skuchy.

Gość Kinia

W maju byłam na urlopie na rejsie statkiem z podrozeirejsy.pl Zabawa niesamowita, przeżycia naprawdę fantastyczne i co ważne - atrakcje w bardzo dobrej cenie