Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czyu was też jest dziś taki smród na zewnątrz?

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy to smog, bo niby dziś nie powinno być

Ostatnio jak coś śmierdzi to zawsze smog... nawet mój syn stwierdził ostatnio, że powoli zaczyna się przyzwyczajać do tego zapachu :( a ja odkąd się doedukowałam tutaj http://ranking-oczyszczaczy.pl/poradnik-czystego-powietrza/pyly-zawieszone-pm25-pm10/ jakie to zagrożenie dla dzieci szczególnie to nie wypuszczam ich z domu jak miernik pokazuje wyniki ponad normę. Nawet i tydzień nie wychodzimy na spacery, trudno odbijemy sobie latem. Tylko szkoła- dom, w domu mamy oczyszczacz także jest zdrowo i bezpiecznie.

Gość gość
dziś te łosiu, wez nie chrzań bzdur. sram na te wasze programy otumaniania ludzi, szkoda tylko, że są debile co takie kretyństwa biorą za dobrą monetę

Gość gośćewa
U nas jest smrod jak cholera,sasiad w poblizu naszego domu ma dwie obory,wedlug prawa i kiszonke kukurydziana,dwa wiegasne oborniki jak jest wiatr to udusic sie mozna ja rzygam z tego smrodu,dym z komina,gdzie pali sie weglem to pikus,ludzie palili weglem i zyli do setki,a to zwykla prowokacja majaca na celu zbicie kasy na wyzszych poziomach władzy,a smrod z gnojownikow po sraniu krow,ktore pasione na łąkach nawozowanych tym,po czym mozna swiecic,chemia i odor tysiaca szamb to dopiero smrod

Gość gość
Nigdy w oborze ani w chlewie nie byli to nie wiedzą co to smród, kupują w miescie mierniki smogu ale nie zauwazają ze tysiące samochodów na ulicach powoduje większe zanieczyszczenie niż palenie węglem. Proponuję zobaczyć co wisi nad Meksykiem a tam się w piecach nie pali węglem.

Gość gość
a co to ten "miernik smogu"???? analizator spalin kosztuje kilka tysięcy, trudno mi sobie wyobrazić tanie urządzenie badające skład powietrza z dużą dokładnością.

Gość gość
A u mnie śmierdzi psimi kupami. Śnieg stopniał i jedną Koorfa na drugiej. Na chodniku najepane. Wszędzie koorfa. A jepie.... Zawsze po śniegu j***e.

Gość Ariel88
Ja bez maski respro cinqro nigdzie się nie ruszam bez tego w Rybniku się nie da. Kupiłem na www.respro.com.pl

Gość gość
to od facetów tak śmierdzi nie żaden smug

Gość Maryja z Nazaretu2
ja sie zesrałam...a to az u ciebie czuc???

Gość gość
No czuć marysiu :D Celowo z małej litery ....

Gość gość
U mnie nie ma smogu u mnie czyste powietrze bo ja woj,podlaskie

Gość gość
To był pewnie smog. Na runners-world.pl czytałam, że bieganie w takich warunkach może bardziej szkodzić niż pomagać, a to już dużo mówi o jakości powietrza ;)