Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykładowca nieobecny w trakcie sesji, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mój wykładowca postanowił, ze w tym semestrze zrobi egzamin wczesniej przed sesją, bo w piątek, a sesja zaczyna się dopiero 2 lutego. Nie będę mogła być na tym egzaminie, ponieważ w ten dzień mam pogrzeb, bardzo zależało mi, by zaliczyć go właśnie w sesji, ale wykładowca twierdzi, ze chce wszystkich nas przeegzaminować przed sesją, ponieważ piszę pracę naukową i będzie zajęty. Powiedział, że mogę przyjść na drugi termin w marcu. System automatycznie wystawi mi oc. niedostateczną za nieobecność w pierwszym terminie, czego bym nie chciała, ponieważ ja chcę przystąpić w tej pierwszej sesji do egzaminu, ale wykładowca nie daje takiej możliwości. Co zrobić? Czy mam jakieś prawo, by domagać tego tego egzaminu w pierwszym terminie?

Gość PROREKTOR 24 LATA
Zapytaj w dziekanacie!

Gość gość
W dziekanacie mówią, bym umówiła się z wykładowcą, ze ich takie sprawy nie interesują, natomiast wykładowca mówi, że w sesji nie będzie miał czasu zrobić tego egzaminu, że dopiero w sesji poprawkowej mogę do niego przystąpić. Ja natomiast nie chcę za nic dostać oceny niedostatecznej, tym bardziej, ze przecież w pierwszej sesji jestem w stanie do egzaminu przystąpić.