Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

do pana Leona

Polecane posty

jak pani chce może kto nie wierzy umówi sie i poziom zablokował to dowód i pokaże jak leon mnie wyzywa on mi pomożę i ludzie zobaczą że leon to napisał . Proszę się nie poniząć mozna udowodnić porozmawiam z poziomem

leonie czemu jesteś agresywny czyżby boisz się że masz coś do ukrycia .Człowiek niewinny to człowiek spokojny.

Osoba mająca coś do ukrycia denerwuje się żeby nie wyszła prawda i wymyśla dużo rzeczy by się uratować . Człowiek niewinny nie denerwuje się a spotkać się możemy . Komóka nie kłąmie jak Poziom pokaże co pisał na czacie z leonem. Mnie już Leon nie obchodzisz naiwna byłam jesteś fałśzywy.Szkoda że tak późno

Po co agresja lepiej dajmy leon spokój wiem że kłamiesz i mów co chcesz i nie pisz do mnie już nigdy. Jesteś nachalny kłamco. Mi mówiłeś że jestem podła i mnie nie kochasz ty nikogo nie kochasz tylko kochaną Gajne która nie żyje jest w niebie i nie musi się z tobą męczyć. Nie pisz leon nie obchodzisz mnie po tym co zrobiłęś

Nie pisz do mnie leon nie mam siły odpisywać juz mam dosyć tego nie można zdania wyrazic bo się obrażasz i szantażujesz np z Papieżem Franciszkiem jak napisałam że papież mówi że piekłą nie ma to wyzwiska i rozkazy

Gość Pan Leon
a dejta wy mi kobity swinty spokoj!

Która będzie przytakiwała i nie niszczyła honoru służyła wam itd. Żegnam nie pisać mam dosyć

Gość LAdi
a co się z nim widziałas jak taka mondra prosze zgłoś wsztsko do kontroli i deportuj mnie jak możesz tu pisać daj mi wieczny spokuj pisz z tym głópkem nigdy już nie pisz do mnie i pozałujesz tego że mnie obrazasz

Gość Poziomek
Dymfna naprawde jebnienta jesteś czego tu piszesz lepiej sięp*****aj ze mna powalimy konia

Gość L Ado
to nie ja pisałem podszyw przez ciebie te podszywy bo ty jesteś posmiewiskm kafeterii snapczata pozomek jet taki że juz jutro bendziesz ząłować ale ja nie bende już się martwić i jescze raz tu napiszesz a policja cię zgarnie

albo dawid się podszywa niechcem was znać poziom tu naawet nie wchodzi

Gość LAdi
No nie to za wiele ja ci dam odwal się o demnie warjatko idz z tąd nie chce cie znać ja ci popisze za poziomka jak możesz zabij mnie bo to nie ma sensu zyczie jesli tak o mnie mysla ludzie

nie bedę wchodzić na kafaterie skoro jestem pośmiewiskiem a to przez ciebie leon to twa wina ty mi kazałeś

to ty leon piszesz za poziomka jak możesz takie rzeczy na mnie zmyślać

to ty leon piszesz za poziomka jak możesz takie rzeczy na mnie zmyślać

Gość LAdi
no i dobrze choć raz coś co zrobiłem jest mi winone postęp mam dość cie i twego zachowania przez ciebie moge stracić wszysko i przesz tego poziomka

Gość LAdi
co ja ci pokaże jeszcze raz mi powiesZ o tym dziadzie a naprawde na policje zgłosze jesli ten ling nie zniknie ma zniknąc presto

Gość Poziomek
Lubie Dymfna dy... :D haha

Gość LAdi
paniPatrycjio ja tu nic nie pisałaem i sie nie podszywam nie wiezysz mi to nie

Gość LAdi
nie denerwuj mnie jeszcze raz tu powiesz leon to nienormalna jesteś won

Gość LAdi
Panim rypsymao ma kochana to był włam już chasło zmienione na bardzo trudne i nikt nie wejdzie teraz jestem oczyśczozny z zarzutów niech ci wszyscy co mnie oskarżaki teraz się wstydzzą

3 37 Leonku brawo udało się to wspaniała wiadomość na poczatek dnia teraz jesteś ocyzszczony tej Patrycjii pewno łyso i dobrze jej tak podła

dwa dni wchodziłeś i jeszcze pisałeś z poziomkiem sam mówiłeś ze cię zignorował i zablokował

leon jesteś podły pokazujesz swoje kłamstwo nie chcesz niszczyć honoru armenii dlatego żegnam mam dosyć