Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

do pana Leona

Polecane posty

Panie Leonie wybacz że chciałam cię pogodziś z ta latawica Patrycja żeby nie ja bys nie musiał leonku tak xcierpieć nie martw sie . Winych spotka kara

pani jest wtrętna co leon napisał na mnie za plecami gada dla poziomka "hej zostaw tą kobiete nie widzisz ze ona ma problemy psychiczne to hora kobieta a ty sob9ie zarty robisz z horej psychicnie"

Poziomek kochany mi wszystko pokazał co leon na mnie za plecami gada .Leon jesteś podły jak mozesz oszukiwałeś cały czas że jestem fajna i wogle i fałszywy jesteś . Poziom przynajmneij szczery jest a ty takie rzeczy na mnie

w oczy taki słodki i milutki a za plecami że chora psychicznie to nie piszmy nigdy juz zrywam na zawsze bo z chorą psychicznei się nie zadawaj

w oczy taki słodki i milutki a za plecami że chora psychicznie to nie piszmy nigdy juz zrywam na zawsze bo z chorą psychicznei się nie zadawaj

Gość Pan Leon
co fy kobiety poszeće?

Poziom dał mi dowód to dobry mężczyzna uwolnił mnie od idioty i fałszywego leona

Poziom dał mi dowód to dobry mężczyzna uwolnił mnie od idioty i fałszywego leona

Gość Pan Leon
nie jestem fałszywy

jak mi ktoś nie wierzy to wejdźcie na snapchata i zapytajcie poziomka i wam powie albo umówcie się .Leon chce mi zniszczyć życie i nie pisz leon nie chcem cię znać jesteś podły jak mogłęś oszukiwać .A ja głupia chciałamm ślub brać

jak mi ktoś nie wierzy to wejdźcie na snapchata i zapytajcie poziomka i wam powie albo umówcie się .Leon chce mi zniszczyć życie i nie pisz leon nie chcem cię znać jesteś podły jak mogłęś oszukiwać .A ja głupia chciałamm ślub brać

leon kłamiesz dla poziomka co napisałeś dowó czysty poziom mi to wczoraj odrazu wysłał przynajmnej szczery mężćzyzna a ty okłąmujesz mnie

leon kłamiesz dla poziomka co napisałeś dowó czysty poziom mi to wczoraj odrazu wysłał przynajmnej szczery mężćzyzna a ty okłąmujesz mnie

Gość Pan Leon
to poziomka cie kłamie! ja nie!

żałuje że cię poznałam szukaj sobie zony w armenii ja jetsem chora psychicznie i ze zdrowymi się nie zadaje pa

poziom zrobił zdjecie z czatu nie kłam widać wyraźnie jeszcze kłąmiesz

kłamcą jesteś i obrażaj sie że powiedział O papieżu franciszku że może być fałśzywym prorokiem mnie to nei obchdozi oszust jesteś leon fałszywy nie chcem cię znać pa

Gość Pan Leon
Franciszek i poziomka sa fałszywi. nie ja!

leon jeszcze kłamiesz to dowód wyraźny zrobione zdjęcie z czatu poziom zrobił co o mnie napisałeś. Poziom mnie ostrzegł i nei pisz do mnie leon jesteś podły jak ja byłam naiwna

leon nie pisz do mnie nie chcem już pisać z kłamcą i oszustem jak mogłeś leon i ciągle mnie szantażujesz bo napiszę o papieżu franciszku jaki jest że coś zrobił i powiedział

Gość Pan Leon
to o Rypsyma bylo!

za latawice i prostytutkę nie wybaczę. Nigdy nie byłam ,nie jestem i nie będę, nie wybacze ci leon tych kłamstw jak możesz jesteś podły.

Gość Pan Leon
kocham cie!

Gość LAdi
dziekuję pani Rypsymo nich się pani nie martwi dam sobie rade i prosze niech pani nie wieży w te okropne osczerstwa to fotomontarz

Gość LAdi
Ty wredna kbieto to fotomontasz ić i rób co chcesz z tym Poziomkem zaraz pewno w łózku z nim wylondujesz taka jesteś podła a jesli nie zniknie ten fotomontaz z tat ty i leon traficie do więcienia ty mi życie zniszczyłas czemu mi piszesz odwal sie o demnie ty n=bolszewiczko przez takich jak ty tak cierpimy o chcecie nasz zniszczyć mo ze ty wogule ten fotomontarz zrobiłas

23n 14 Leonie będiz edobże nikt w to nie wiezy odrazu widć że to fotomontaż

22 23 Ty głópia gówniaro tu tylko leon moze pisać a ty bescelnie suę wtrącasz a nie wybaczaj sobie to 2 raz w tym tygodnu ostatnii moja wina bo ja cie przed leonem broniłam i on ci wybaczył tak ale to koniec leon juz ci nie wybaczy pisz sobie z tym pedofilem i hakerem a do wienzienia trafisz bo wysyłasz pliki halketerske oczernIAJĄCE

spotkajmy się z poziomkiem on zablokował leona i pokaże i zobaczymy kto kłamie na komórce pokaże