Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolskiie

wiecie że Najbardziej nowoczesna sala koncertowa w Polsce jest w Opolu ?

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
Amfiteatr Tysiąclecia w Opolu http://ncpp.opole.pl/ 4,6372 opinie z Google Sala koncertowa, Opole, Polska Amfiteatr opolski - Narodowe Centrum Polskiej Piosenki w Opolu - amfiteatr powstały z inicjatywy Karola Musioła. Zaprojektowany przez Floriana Jesionowskiego, stał się jednym ze znanych symboli miasta. Wikipedia Adres: Piastowska 14A, 45-081 Opole Telefon: 501 958 255 Zaproponuj zmianę

Zakończył się remont Sali Kameralnej w Narodowym Centrum ... Nowa Trybuna Opolska-3 godz. temu Zakończył się remont Sali Kameralnej w Narodowym Centrum Polskiej Piosenki w Opolu. Pierwsze ... Remont Sali Kameralnej NCPP trwał pięć miesięcy i kosztował blisko 4 mln zł. ... Zajęło się tym najlepsze polskie biuro projektowe, jeśli chodzi o akustykę wnętrz - mówi Rafał Poliwoda, dyrektor NCPP w Opolu. W sali ... Sala Kameralna NCPP w zupełnie nowej odsłonie [WIDEO, ZDJĘCIA] Opole.Wyborcza.pl-6 godz. temu Wyświetl wszystkie

Najnowocześniejsze nagłośnienie i oświetlenie. Sala kameralna ... www.24opole.pl › Wiadomości 6 godzin temu - Sala kameralna Narodowego Centrum Polskiej Piosenki w Opolu została oddana do użytku po kapitalnym remoncie. ... Od dziś mamy tu wspaniałe, jeszcze bardziej nowoczesne pomieszczenie, w którym marzyłbym sobie również kameralne koncerty, w tym akustyczne, tak zwane "bez prądu" - mówi ...

Gość gość
Tylko nikt normalny nie będzie chodził tam na koncerty :)

Ja będę tam jeździł na koncerty i nie tylko tam :D może i pojadę sobie na Orange Warsaw Festiwal do Warszawy również albo na Open'er do Gdyni :D oraz na Festiwal Polskiej Piosenki do Opola 🖐️

18:30 co to za góówno? Widziałem kawałek :o

Gość gość
W*********j kałbuc :o🖐️

Nie jestem Kałbuc tylko Kołbuc wbij sobie to do łba ile razy mam ci to powtarzać:o

:) :D🖐️