Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość wrażliwego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem 1,5 roku. Twierdzi, że mnie bardzo kocha i nie może beze mnie żyć. Ale jedna rzecz mnie niepokoi. To bardzo wrażliwy, uczuciowy facet. Kilka lat przeżywał rozstanie z byłą dziewczyną, z którą był zaledwie kilka miesięcy, ale to wystarczyło, żeby latami o niej rozpamiętywał. Poznałam go na tym etapie życia jako kumpla. Na początku nie miałam co do niego poważniejszych planów, ale po kilku miesiącach wyznaliśmy sobie miłość. Spotykamy się już od ponad roku i tak czasami się zastanawiam czy jeśli on deklaruje miłość do mnie, to czy nie myśli już o byłej? Jak sądzicie, czy można zakochując się szczerze, nie na zasadzie klin klinem, ale naprawdę szczerze się zakochując w kimś nowym zapomnieć raz na zawsze o przeszłości? Są różni ludzie. Ja już nie rozpamiętuję przeszłości, nawet się śmieję czasami jaka byłam naiwna, choć rozstanie z pierwszym chłopakiem strasznie przeżywałam. Dziś to tylko wspomnienie minionych wydarzeń, ale już obojętne emocjonalnie. A jak to wygląda u was?

Gość gość
Ja przez całe pół roku naszej znajomości słyszę o jego byłej i powoli mam dość.W normalnym związku powinno być nas dwoje a nie trójkąt

Gość gość
Tak, to zrozumiałe. Ale mój nic o niej nie mówi. Nawet jak zapytałam czy myśli, to powiedział, że nie. Ale to tylko słowa ;), a ja za dużo analizuję. Czy skoro rozpamiętywał x lat, to nagle mógł przestać?

Gość gość
Jeśli pokochał Ciebie to po co ma rozpamiętywać to co było dawno z kimś innym

Gość gość
To znaczy że mój mnie nie kocha ?co prawda widuje ją bo musi (taką sytuacje ma po prostu)ale skoro o niej słyszę czasem to co to znaczy albo jak pomyli się i nazwie mnie jej imieniem

Gość gość
21:21 Że wciąż go boli poprzedni związek. Nie zamknął go.

Gość gość
Najpierw kończy się jedno potem zaczyna drugie .Jednego związku nie skończył a zaczął drugi i krzywdzi tym nową osobę

Gość gość
Lepiej nie zadawać się z wrażliwymi bo oni nie wiedzą czego chcą

Gość gość
Taką sytuację jak osoba która założyła wątek ?

No może nieco inną, ale psychologicznie podobną. Wciąż rozpamiętuję moją byłą, ale całą miłość przelałem na nową istotę jaka pojawiła się w moim życiu ;)

Gość gość
I pewnie tą nową skrzywdzisz.

Gość gość
Dokładnie ,tą nową skrzywdzisz i dobrze Ci z tym?

Gość gość
Ty jesteś numerem 1. On musi jakieś negatywne myśli o niej zostawić, te dobre do śmieci, pozbyć się zdjęć i wszystkiego co przypomina. Zapytaj się co ma jeszcze od niej i to wyrzuć :D