Gość gość Napisano Styczeń 23, 2018 Hej ludzie z kafeteria , pisze tu bo nie wiem co robić , odeszłam z pracy gdyż szef obwiniał i traktował mnie strasznie jestem młoda osoba , mam dopiero 21 lat , w pracy przez pół roku było super , ale od tygodnia szef cały czas obwinia mnie o rzeczy które nie jestem winna np: inny pracownik coś źle zrobi , i cała winna idzie na mnie chodź mówię ze to nie moja winna szef to olewa a pracownik który zasłużył na krzyki ze strony szefa dostaje pochwale , chodź jest nowy szef go lepiej traktuje odemnie stwierdziłam z moim chłopakiem ze odejdę z pracy ze nie pozwolę się traktować , i złożyłam wypowiedzenie , 2 tygodnie później okazało się ze jestem w ciąży , wynajmuje z chłopakiem 2 pokojowe mieszkanko , ale nie spodziewałam się ze tak szybko zajdę w ciąże , i teraz pytanie do was , jak poradzić sobie w młodym wieku i w ciąży ? Czy mogę się starać o jakieś dofinansowanie? Z opieki ? Jak sama odeszłam z pracy proszę o zbędne wyzwiska mnie bo nie będę reagować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach