Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzegorzCwiklinski

Gdzie można znaleźć partnerke z Ukrainy ?

Polecane posty

Gość GrzegorzCwiklinski

Chodzi mi o portale randkowe bo na tym najpopularniejszym same brzydkie polki z długimi nosami.

Gość gość
W klinice operacji plastycznych w Budapeszcie:p

Gość GrzegorzCwiklinski
Nie mam czasu jechać do Budapesztu. Interesuja mnie kobiety z Ukrainy które są w Polsce.

Gość gość
W zakładach ,fabrykach magazynach , ale one mają wywalone na polskich buraków biedaków ,pracowałam z młodą ukrainka to jej facet Ukrainiec ja woził do roboty nowym wielkim wypasionym volvo ,ps ukrainki mają większe nosy od Polek ,to rosjanki mają malutkie noski jak leleczki

Gość gość
Jeżeli jesteś skapym dziadem też nie masz co liczyć ,na Ukrainie to facet płaci zawsze za kobietę , wszędzie ja wozi jak taxi , i nosi jej ciężary ,Ukraińcy nienawidzą samodzielnych kobiet ,więc ukrainki to trochę takie księżniczki

Gość gość
Ukraińcy takie kobiety uwielbiają a Polak może się poczuć jak sługa

Gość gość
Wywalone na polskich facetów to mają polskie baby a nie Ukrainki.

Gość gość
Tylko że Ukraina to inna kultura , kasa faceta to kasa kobiety na Ukrainie

Gość gość
Mieliśmy ukrainki na zakładzie i Ukraińców to Ukrainiec sam nawet na papierosa z polka pójść nie mógł bo już wściekła Oksana biegla za nim

Gość gość
W Sklepach tupu Fresch Zabka Biedronka 70% zalogi to Ukraińcy w większości 25 lat idz i. Wykup pol sklepu po czym sie oswiadcz i masz sprawę załatwiona

Gość gość
Ukrainki są bardzo zazdrosne i bardzo kontrolują facetów ,co mi się akurat podoba , że Ukrainiec nie może sobie robić co mu się podoba jak humorzasty Polak

Gość gość
Jeśli nie Masz zaplecza mieszkalno-finansowego to nie masz co marzyć, bo na pewno żadna Ukrainka nie bedzie sie dorabiała latami z polskim biedakiem. Jesli ona pochodzi z biedy, to tutaj chce miec dobrze. One sa cwane, na pewno żadna nie wpadnie z deszczu pod rynnę. Dlatego tak częste sa małżeństwa ze starymi, ale majetnymi obcokrajowcami.

Gość gość
A powiem tak , stać cię na ukrainke? Co sobą reprezentujesz ? Ile zarabiasz ? Jesteś gotowy się nia opiekować jak małym dzieckiem ? (Ukraińcy pełnią funkcję ojców dla swoich żon ,jak wspomniałam ich mężczyźni nie lubią samodzielnych kobiet ) jesteś w stanie znosic imprezy z jej ukraińska rodzina na 50 osób ? Jesteś gotowy utrzymywać ją i dzieci kilka lat ? Zamiast marzyć pomysł o realiach

Gość gość
Kolego dobrze ktoś napisał wyżej szukaj w firmach bo tam jest dużo ładnych kobiet z UA i są bardzej otwarte,pracowite i zadowolone z życia niż Polki. Zresztą ja ja sam poznałem latem u siebie w mieście Ukrainke i okazało sie że pracuje w tej samej firmie co ja tylko inny dział i brygada. Zauważyłem że Polki są bardzo zazdrosne i nie lubią dziewczyn z Ukrainy a przecież wszyscy powinni być jak jedna rodzina.

Gość gość
Ja jestem Polką a lubię moje ukraińskie koleżanki ,przestań robić sztuczne podziały , o Polaków nie ma się co bić bo są szpetni i tępi na maksa ,najprzystojniejsi faceci na kuli ziemskiej to Rosjanie

Gość gość
Też mi się podobają Rosjanie wysocy mescy piękne symetryczne twarze ,takie rosyjskie i tą ich wrodzona elegancja , i prawie każdy jest po studiach

Gość GrzegorzCwiklinski
Mam dom na wsi 20 km od miasta. 2 duże pokoje,1 mały i kuchnia a w planach zagospodarowanie poddasza więc nie jest tak u mnie źle z warunkami mieszkaniowymi .

Gość gość
22:20 a twarz wyjsciowa czy dzieci można straszyć ?

Gość GrzegorzCwiklinski
Ale rolnikiem nie jestem,gruntów rolnych nie posiadam.

Gość gość
A jesteś w stanie ja rozpieszczac i o nią dbać ,czy tylko masz wymagania wobec niej ?

Gość gość
22:10 Rusek to nawet na ciebie nie popatrzy bo oni wiedzą jaką macie opinie w Europie zresztą urodziwe też nie jesteście /może tylko dla czornych/ więc nawet sie nie ośmieszaj z tym wychwalaniem Rosjan.

Gość gość
Zdziwisz sie prymitywie, Rosjanin mi powiedział że polki mają w Rosji opinie pieknych bo jakiś tam rosyjski władca sie zakochał w Polce, i mówił że polki mają opinię dobrych żon i nie są materialistkami jak kobiety z Rosji , więc pudło frustracie

Gość GrzegorzCwiklinski
Brzydal nie jestem,ładny też nie,potrafie sobie ugotować i uprać.

Gość gość
Ja sama wiele razy słyszałam komplementy na swój temat od Rosjan

Gość gość
Rosjanie mają dużo lepsza genetyke od Polaków , ciężko trafić na mało przystojnego i bardzo ładnie się ubierają ,koszule ładne czarne spodnie dobre buty , włosy ladnie zrobione a nie gejowskie grzywki czy krok w kolanach

Gość gość
Tak,tak,każda tak mówi a jak powie to Włoch to już kobieta jest najszczęśliwsza na całej planecie mimo że jest brzydula i paszczur.

Gość gość
Wstyd ci polski desperacie że nawet Rosjanin wygląda od ciebie dużo lepiej ? W życiu nie widziałam tylu przystojnych facetow co u Rosjan , Ukraińcy już nawet są lepsi od Polaków choć nadal daleko im do Rosjan

Gość gość
22.39 twojej narzeczonej jakiś Włoch prawił komplementy?:P

Gość gość
Tylko że Rosjanie mają poważanie u swoich kobiet które sie szanują a nie jak wy olewacie Polaków i szmacicie sie z ciapatymi w całej UE. Takie są fakty.

Gość gość
Taaaak rosjanki sie szanują :D do tego stopnia ze wielu Arabów o nich rapuje